Cevap: Bakkal'dan Duygu Yüklü Veda
Ben şahsım adına Mesut hocayı kişilik olarak beğendim. Sportif olarak biraz daha başarı bekliyordum. En azından şu anda 12 puanda olmalıydık diye hesap ediyorum. Ama umarım herkes için böyle olması daha iyi olur.
Ayrıca taraftarımızın da artık tartışılması lazım. Sivasspor taraftarı maalesef çok değişiyor. Hiç beklemediğim şekilde taraftarımız Trabzon, Eskişehir gibi taraftarlara benzemeye başladı. Bizi biz yapan değerlernde uzaklaşmayalım. İstifa kararları gerektiğinde gerekli kişiler alır bu kararları. Taraftarın bunu yapmasına gerek yok. Son 3 hpca değişikliğimizde de böyle oldu.
Taraftar içinde de gerçi çoğu kişi bağırmadı ama takımı kurtaracağını zanneden küçük çocukların nasıl Bakkal İstifa diye milleti bağırtmaya çalıştığını kendi gözlerimle gördüm. Bundan sonra böyle taraftar istemiyorum ben. Başarısızlıkta taraftarın da payı var. Bazı kararlar için taraftarın bağırmasına gerek yoktu. Takıma destek olunsun yeter. Zaten Konya, Kasımpaşa, Buca bu 3 tane rakibimizden başka yok maalesef..
|