Cevap: Bakkal'dan Duygu Yüklü Veda
benim dusuncem guzel hareket etti mesut hoca bu hafta akli basinda bi konusmayla veda etti hocam bu kadar uzun bekletmeseydin alinan kotu sonuclardan dolayi taraftar kizgin sana... her ne kadar kotu durumda olsakta emegin yok degil takima var.. verdigin emekler icin tesekkurler ama giderken yanindada iki uc tanesini gotursen hoca daha iyi olmazmi .. bakkal el degistirdi ama icindeki mallar ayni... curuk domates tarihi gecmis cikolatalar.. riza hoca geldi ya bu mallari toptancisina iade edecek biraz zorlanacak yada hele bunlari satiyimda yenisini sonra aliriz mantigiyla taraftarlarimizi uyutmaya devam edecek... ara transferde riza hocanin takinacagi tavri heyecan icinde bekliyorum simdiden..
hep hocaya gunah kesdik yaa bi dusunelim oyuncularin hic mi kabahati yok bunlarin hesabini yonetim neden kesemiyor... ben anlamis degilim bunu.. hoca degisilecek degis hoppp yeni hoca gelsin ... bu kadar kolaymi dunyanin en buyuk sektorunde isleri bu sekilde kotu yonetmek ... risk alacaksan alttan basliyacaksin tepeden birilerini kovsan ne olur kovmasan ne olur gelen cok olur ama uretim yoksa neye yararki buu uretimide futbolcu yapacak ...
mesut hoca tekrar tesekkurler sana yolun acik olsun.. riza hocam sende gec kaldin sivasa gelmekle ama sanada kolay gelsin hayirli olsun diyorum...
hade beaa yonetimmm futbolcularada el at gozun sevemmmmmm....