Alıntı:
Bulut@ğlu Nickli Üyeden Alıntı
''rızayı insan olarak takdir edip sewen biri olmama karsı hocalığını taswip etmediğim bir kisidir'' demişsin. bence yanlış rıza hocaya şimdiye kadar hiçbir takım sabır göstermedi ve ayrıldığı takımlardanda genelde kendi istifasıyla ayrılmıştır. rıza hocaya biraz sabır gösterilirse köklü bir takım kurabilir. benim rıza hocada gördüğüm şudur transfer yaparken gençlere daha çok önem veriyor öyle yaşını başını almış futbolculara fazla yönelmiyor alt yapıdan futbolcu çıkarmaya çalışıyor. tek bir sorun var bu hocanın görev aldığı takımlarda pek şansı tutmadı kendini kanıtlayamadı. bu sefer şeytanın bacağını kıracağını ümit ediyorum. inşallah bu defa SİVASSPOR onunla, oda SİVASSPOR'da başarılı olacaktır. hocanın ağzından final maçı kelimesi çıkmadı ama gerçektende bu maçta dananın kuyruğu kopacaktır ve gülen taraf SİVASSPOR'umuz olacaktır inşallah.aminnnnnnnnnnnnnnnnnn n
|
hocalığını taswip etmiyor olma düsüncesi benim sahsi fikrimdir..yanlıs ta olabilir bu düüncem...umarım yanlıstırda..rıza ıyı hoca olabılırse benım gözümde dahada büyür çünkü sahsını karakterinide sewerim...we hepsinden önemlisi hocalığı konusundaki dsüncelerimde insallah ben yanılıyorumdur..sivasspor arzu edilen yere gelsinde kim getirirse getirsin...saygılar...