Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Yeni Stad icin Imza Kampanyasi
Alt 05.11.2010, 23:06   #25
yeniceri_can
Usta Yiğido

yeniceri_can - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

265 Mesajına 556 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 769 yeniceri_can FAZLA SÖZE GEREK YOKyeniceri_can FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: Yeni Stad icin Imza Kampanyasi

Yazılanları Anlamakta Son Derece Güçlük Çekiyorum..Hayır Bizim Şehrimizin Takımı 3. lig takımı felanda benım mı haberım yok arkadaş.Sizin Gibi GERİKAFALILAR olduğu sürece Bu kente bir çivi cakılmaz abi..Sizin gibiler oldugu sürece Gittiğinizde kadir has a felan " vay be adamlar ne yapmış" demeye devam edersiniz anca..Adamlar Öyle Böyle yaptırdılar stadyumu Bildiğim hiç devlet desteği olmadan bizim ayağımıza Böyle Bir şans gelmiş devler söz vermiş Baskı yapmak yerine gerek yok deyip Geri Ceviyorsunuz....

Gecen sene Rizedeydi galiba AB destek fonlarından bir tanesi bilmem kac milyon euro "hibe" edip bir baraj insaati icin olması lazım fon cıkarttılar..O mevkide oturan köylüler Bunda bir iş var deyip parayı kabul etmediler..Bunda bir bit yeniği var adamlar neden durduk yere bu kadar para versın diye reddetiler.Sonra Pişman oldular gerçi ama fayda etmedi...

Bizimkide Bu örnekteki gibi Son modern bir stadyum vaad etmişken başbakan biz ne gereği var deyip Beni Tam ortadan yarıyorlar arkadas...Neymiş sımdi ki Stad Dolmuyormuş ki Yenisine ne gerek varmışşşşş..Hayırdır Birader Kaç maça gittin de öyle diyorsun once onu soylesene bana... " Karanlığa küfür etme Bir mumda Sen Yak" diye bir söz var adam biraz ders cıkarır ama nerdeee...Ben Bu Sitenin en eski üyelerinden birisiydim ama Futbolla alakası olmayan takıma 5 kurus maddi ve ya manevi desteği olmayan Binlerce boş beleş insan yüzünden kapattırdım hesabımı..Böyle Giderse de haberleri bile takip etmicem artık Hayır bunları yazanlar gercekden Sivaslı mı bılmıyorum..

Kayseriyle kendımızı hep Kıyaslıyoruz ya hani Eskiden İlcemizdi diye İçimizde geri kafalılar oldugu sürece onlar metropol olmaya biz ise KÖYLEŞMEYE devam ederiz o kadar ...Adamların stadları dolmasa bile A milli takıma bile ev sahipliği yapıyorlar yeri geldimi...Ama Bizim Sivasın insanı boyle İşte Canım memleketımın İnsanı kafasını Kuma gömmeye devam ediyor..Atı alan Üsküdarı gecmiş ama biz hala at gözlüğüyle dolasıyoruz...

Yazık Bu memlekete Yazık...

emre yıldırım