Cevap: Mecnun Otyakmaz'a güveniyorum
Sayın ÇAPRAZ'ın görüşleri bir spor adamı olmamasına rağmen çok önemli. Fakat eğer bir taş altında tek bir el varsa mutlaka ve mutlaka yeterli değildirki bunu siz değerli işadamlarımızda görmeli ve bu ele destek çıkmalı. Ne güzel söylemişsiniz 38 yıldır Süper lig görmemişiz ve Başkanımıza destek olmalıyız diye. Biz taraftar olarak gücümüzün yettiği yerlere kendi payımıza yetişmeye çalışıyoruz. İşte sizlerde kendi payınıza düşen görevi yapmalısınız. Bu bir EMRİ VAKİ değil görevdir. Sadece iş adamlarımız değil Siyasi sahnelerde Sivas Milletvekili olarak temsil eden kişilerinde görevidir bu taşın altına elini sokmak. İyi günde herkes alkışlar. Ama kötü günde o alkışlayan eller lütfen ardımızdan sırtını çevirmesin. Kutu kuruya kurbanın olayım artık global futbolun içinde pay edinmiyor. Sizin nezdinizde tüm işadamlarımızın hakikatli 2. vazifesi Sivas ve Sivasspordur diye düşünüyorum. Geçmiş Bayramınızı kutluyor saygılar sunuyorum.
Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
.
KAFKAS ATASÖZÜ
|