Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: 14.Hafta hakemleri açıklandı
Alt 24.11.2010, 21:39   #10
negro34
YASAKLI ÜYE

19 Mesajına 35 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 negro34 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Standart Cevap: 14.Hafta hakemleri açıklandı

Bunlardan hakemliği bırak yemin olsun hiç birşey olmaz..hepside art niyetli beceriksiz,yanlı,kafaları dolu olan,futbol katilleri.hiç 1ine güvenmiyorum,Türkiyede futbolun ilerlemeyişinin birinci nedeni kurana el basarım bunların düdüğü..yıllardır bu böyle.hiç biri güven vermiyor,arada az da olsa altın olma yolunda bakırlar çıkıyor,onlarda sistemin içinde sivrilemiyorlar vesseLam.Abay kobay çakırı yıldırımı şimşeği toru çakarı çakmazı taşı kayası akılları fikirleri etiket olma.adam sahaya öyle bir çıkıyorki sanarsınız sahanın babası ilahı,beyninde bu mantalite var,gördüğümü çalarım,iyi oynayan kazansın olayı yokki,beden dillerini okuyun,mizaçlarına çehrelerine bir bakın Allahaşkına,yurt dışındaki hakemler bu işi zevk olarak haz alarak yapıyorlar,bunlarda sahanın hakimi,baba görünümlü,ben burdayım der gibiler..siz ordaysanız futbolumuz da burda işte..bursa 1 gol atamadı bak,inanın bunda siz hakemlerin katkısı o kadar çokki...sizin üzerinize bu ülkede tez yazılır be..HİÇ BİRİNİZE GÜVENMİYORUM...EMEK HIRSIZLARI.
negro34 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla