Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Gençlerbirliği-SİVASSPOR maç fotoğrafları
Alt 28.11.2010, 21:26   #30
Kasım Öktem
Tecrübeli Yiğido

Kasım Öktem - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

269 Mesajına 587 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 799 Kasım Öktem BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Standart Cevap: Gençlerbirliği-SİVASSPOR maç fotoğrafları

Alıntı:
eyuphulagu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Maça giden arkadaşlar tahminen Sivaslı taraftar sayısı ne kadardı?1 hafta bu kadar organizasyon yapıldı ama görünen o ki yine de istenen sayıda taraftar maça gelmemiş..İnşallah haftaya daha fazla taraftarla sivassporu destekleriz...Yalnız haftaya bu kadar seyircimiz olacağından da şüpheliyim;çünkü ankaragücü tarftarı haftaya stadı kesin doldurur;biz yine azınlıkta kalırız..Benim anlamadığım Ankara'da çok sayıda Sivaslı var;niye doğdukaları kente olan borçlarını ödemiyorlar...Ankara'daki taraftarın acaba Sivassporun maçından haberimi yoktu acaba diye de düşünmüyor değilim..Bir sorum daha var:Ankara'da acaba ne kadar Sivaslı var;sayısını bilen arkadaş varsa lütfen cevaplasın...Ankara da yaşayıp da bu maça gelemye tenezzül etmeyen Sivaslı arkadaşları kınıyorum...Lütfen Ankaragücü maçına da gelmeyin;biz kendi başımızın çaresine bakarız...
Bilet fiyatları 15 TL olduğu için tepki amaçlı gelmemiş olabilirler..
Haftaya Ankaragücü maçı bu kadar pahalı olmaz en fazla 10 TL olur.
Ben Ankara'da öğrenciyim, bilet fiyatları fazla olduğu için arkadaşlarımı getiremedim ama Ankaragücü maçına getireceğim.

Ankara'daki Sivaslı sayısı hiç de az değil resmi rakamlara göre İstanbul'dakilerin 5 te 1'i kadar da Ankara'da Sivaslı var.

TÜİK verilerine göre
İstanbul'da yaklaşık 700.000
Ankara'da ise 140.000 Sivaslı var.
Tabi bunlar resmiyetteki rakamlar bunun kat kat üstünde olduğunu tahmin ediyorum.

İnşallah Ankaragücü maçına gelirler ve takımımızı yalnız bırakmazlar..