Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Sivas'ın gözü Beşiktaş'ta
Alt 01.12.2010, 21:12   #49
YİGİDOKENTLİ
Tecrübeli Yiğido

193 Mesajına 247 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 697 YİGİDOKENTLİ TAM BIR BEYEFENDIYİGİDOKENTLİ TAM BIR BEYEFENDIYİGİDOKENTLİ TAM BIR BEYEFENDIYİGİDOKENTLİ TAM BIR BEYEFENDI
Standart Cevap: Sivas'ın gözü Beşiktaş'ta

Transfer olarak benim düşencem söyle gürkan gürsoy 2A oynuyor ve şuan forumda birde tabata beşiktaştan takima kazandilsa güzel olur holoska kiralik gelse fena olmaz bizde iş yapar ama yusuf şimsek yaramaz bize elimizde ondan daha kalite isim ceyhun eriş var galatasaraydan serkan özkan trabzonspordan sezer badur ve zafer yelen alinsa güzel olur birde manisasporda hemserimiz nizametin çalişkan alinsa güzel olur birde ankaragücünden hürriyet alinsa güzel olur bucaspordan aydin karabulut bizde iş yapar monduragon gelmez ilk 11 oynuyor kaleye gelmesini istedim kerem inan var eski cimbomlu alinsa harika olur defansa 2 yabanci 3 yerli oyucu alinmali gol yemedimiz her takimi yeneriz forvete suarez mehmet yildiz kanaman var birde bunlarin yanina bir kalite daha eklenirse güzel olur ama riza hoça futbolda herşeyin iyisini bizden iyi bir atom karinca transferi dört gözle bekliyorum.
YİGİDOKENTLİ isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla