Alıntı:

| 
					eyuphulagu Nickli Üyeden Alıntı
					   Çoğu arkadaş sivassporun iyi oynadığını baziları da çok çok iyi oynadığını söylüyor..Ama görünen köy de kılavuz istemiyor..Biraz önce youtube dan maçın özetini bir kez daha izledim..Ankaragücünün tam 6 tane net pozisyonu sivassporun 3 tane net pozisyonu var;1 tanesi de tam net bile değil...Ankaragücü takımı giren ve çıkanlarıyla gerçekten çok kaliteli kadoya sahip bir takım..Düşünün bir kere Trabzonsporun geleceğin yıldızı diye aldığı ve Ankaragücüne kirakladığı genç Hırvat oyuncu Gabric bile yedek soyunuyor...Bu takımda kadroya giremeyen Murat Duruer gibi iyi bir genç oyuncu ile Vittek gibi Dünya kupasında 5 gol atmış bir oyuncu bile var..Alınan puanı kesinlikle küçümsemiyorum ama sivassporunda daha dikkatli oynaması gerektiğini düşünüyorum..Çünkü eğer başka maçlarda bu kadar posizyon verilirse sonuç aynı İ.B.Şehir Beled. maçına döner diye endişelerim var... | 

Evet doğru gol pozisyonu olarak Ankaragücünün net pozisyonları bizden fazla ama İlk devre %61 - 39 üstünlüğümüz vardı, ikinci devre ise özellikle son dakikalarda üstünlüğü verdiğimiz %48 -52 topla oynama Ankaragücündeydi. Ama pozisyon olarak onlar bizden üstün oyun sergiledikleri doğru. Ayrıca bazı arkadaşların 
Kadirin kötü oynadığını belirtmeleri biraz maçı iyi analiz etmediklerini gösteriyor. Allah saklasın eğer sakatlık ve ceza olursa Kadirin yokluğu  orta sahamızı etkileyecektir. Tek sıkıntısı topu oyuna sokmakta becerisi biraz zayıf. Ama topsuz oyunu şu anda Türkiyede en iyi yapan oyunculardan birisi Ernst diğeri ise Kadirdir. Orta sahada mutlaka rakibi karşılıyor eğer geçerse hafif faulle durduruyor oyuna rakibi sokmuyor. Takımımızda mutlaka olmazsa olmazlardan. Ayrıca 
Diallonun performansı çok hoşuma gidiyor. yanına 
Bilica gibi bir oyuncunun olması!!!! onu hem rahatlatacak hemde gerçek performansını sergilemesinde yardımcı olacak diye düşünüyorum. 
Ziyayı zaten söylemeye gerek yok. 
Uğur yavaş yavaş toparlanıyor ama hala Antalyadaki performansının yarısında değil. Orta yapma sıkıntısını gidermesi gerekiyor. 
Ermanın maçın belli periyotlarında özellikle ilk devre şahsi oyunu taraftarı çok kızdırdı ama ikinci devre attığı gol ve kollektif oynaması kendi adına olumlu. Fakat hala düzey olarak çok çok vasat. Daha çok onun mevkisinde oynayan kişilerin yardımlaşması gerektiğinin farkında değil. Ne gerek var çaprazdan önünde 2 kişi varken kaleye vurmanın. Macera arıyor bir şeyler yapmak istiyor ama kafasında hep ben var. 
Mehmet Yıldız artık günden güne eriyor buda beni şahsen üzüyor. Top ezmesi, pas vermekte gecikmesi,taraftara saç baş yolduruyor. 
Suarez bu tarz maçlarda markajda kalacağını ve hemen hemen adının duyulmayacağını iyi biliyoruz. Aslında bunu değerlendirmek adına Kamanan destekli arkasında Mehmet Yıldızla oynarsak otomatikman 2 kişi eksikle oynayacağı için rakip, bu durumu kendi lehimize çevirebiliriz. Çünkü markajda kalan Suareze Kamananın yaratacağı boşluklardan gol bulma durumumuz olabilir. 
Cihan bugün vasattı zayıf güçsüz göründü.
 İvanovs yavaş ama özellikle kafa toplarında etkili. 
Ramoviç ise bu maçta bir çok taraftar tarafından maçın adamı seçildi. Özellikle aldığımız bir puan da etkisi çok büyüktü. Yüzde yüz 2-3 top çıkardıki atamayanı döverler cinsindendi bu toplar. Ayrıca maç öncesinde dua etmesi beni çok etkiliyor. Ah birazda bize genç yaşta gelseydi diye düşünüyorum.