Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Final Maçımızda Herkes Stada..!
Alt 07.12.2010, 10:07   #39
hoLiGan Enes
Tecrübeli Yiğido

hoLiGan Enes - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

312 Mesajına 897 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 696 hoLiGan Enes FAZLA SÖZE GEREK YOKhoLiGan Enes FAZLA SÖZE GEREK YOKhoLiGan Enes FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: Final Maçımızda Herkes Stada..!

Alıntı:
Salim58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
http://resimzade.com/Show.html?i=25526&token=38495[/img]

"Seyirci değil taraftar ol"

Sivasspor'un bu haftasonu Konyaspor'la oynayacağı maça taraftar şimdiden hazırlık yapmaya başladı. Yiğidogençlik taraftar grubu,bu önemli maça herkesin ve özelliklede gençlerin gelmesini isteyerek " 90 dakika susmadan takımıza destek olalım" dediler.
Yiğidogençlik üyeleri birde kampanya başlatıp " Bu maça takıma tezanürat anlamında destek verenler gelsin,yaşı ilerlemiş olanlar çocuklarına,yeğenlerine yada tanıdığı bir gence bilet alarak destek olsunlar"diyerek bugüne kadar eşine rastlanmayan bir ilke imza attılar,.
Yiğidogençlik yayınladığı bildiride şu görüşlere yer verdi
"Bir maçlıkta olsa yaşı ilerlemiş ve tezahurat yapacak yaşı geçmiş abilerimiz amcalarımız biletini alıp çocuklarına yeğenlerine versin.Biliyorum onlarda en az bizim kadar Sivassporu çok seviyorlar ve gerçekten sevenler her zaman fedakârlık yapar.
İlla ki gelirim ben maçı izlemeden yapamam derseniz ben burdan Yiğido Gençlik grubu adına bir kampanya başlatmak istiyorum herkes en az bir tane öğrenci yada yakın tanıdığı bir gence bilet alsın.Şimdi bu kampanya ile ilgili yorumlarınızı bekliyorum"

Sivas Hürdoğan.
İşte büyük Taraftar.
Her Zaman ilklere biz imza atacağız.
Teşekkürler Hürdoğan