Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Çalımbay "Forma hak edenindir"
Alt 08.12.2010, 15:05   #22
ozledımeskıyı
Usta Yiğido

ozledımeskıyı - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

615 Mesajına 937 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 740 ozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblick
Standart Cevap: Çalımbay "Forma hak edenindir"

Alıntı:
migroArmis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Sivassporun oyuncu kalitesi bırakın küme düsmeyi..ilk 10 rahatlıkla oynayacak kalitededir..ama her nedense bu kalitenin üstü kapatılmıs körlenmistir..takım içerisindeki huzursuzluk grupculuk(warsa tabii) sona erdirildiği zaman Sivasspor takımının gerçek kalitesini herkez görecektir..Umarım Rıza hoca bunu basarır..werdiği beyanatlar takımın aldığı sonuclar takımda bir seylerin değismeye basladığını gösteriyor aslında..bir de sunu söylemek gerekir ..Konya macı elbette en önemli mac konumunda ...ama yapılan yorumlardan bazıları olası bir konya mağlubiyeti dünyanın sonu gibi aksettirilmis..cok yanlıs bence..daha koskoca ıkıncı yarı war we ilk yarıda henuz bitmedi...buradaki bütün kardeslerim görecekki bu sezon bittiği zaman Sivasspor düsme potasının cok uzağında olacaktır..biraz sabır..
Hacı sen bursasporlu musun yha taraftarın şereflisi böyle olur hll sana inş dediğin olur bursayı ben pek hazetmezdım ama sempatım arttı ama boyle dewam ederse bursaspor da çok kötü düşüler olacam Volkan şen disiplinsiz bence
ozledımeskıyı isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda ozledımeskıyı'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...