08.12.2010, 16:43
|
|
Usta Yiğido
86 Mesajına 186 Kez Teşekkür Edildi.
|
Cevap: TEGV KANGAL ŞUBESİ İçin Kitap Yardım Kampan
Şimdi Size Bir Şey Anlatacağım Saygıdeğer Forum Üyeleri...
Bundan 15-20 Gün Evel Beni Birisi Aradı Yardım Etmek İstediğini Söyledi Maddi Yardım Edeyim Siz İhtiyaçları Alın Dedi vs.
Günümüz Çağında En Önemli İhtiyaç İngilizcedir Dedik , Maddi Destek Yerine Bize İngilizce Seti Alın Dedik ve Bu Setin Meblasının Fatura ile Bizlere İletin Bazılarına Gösterelim Dedik...
ve Set Geldi.Biz 50 100 TL lik Bir Set Beklerken Limasollu Naci Yayınları Gibi Alanında En İyilerden Biri Olan Bir Set Geldi 600 TL Değerinde...İsmini Vermeyeceğim Bu Kişinin Ama Faturasını Beyan Edeceğim, Belki Umursamaz Memleketlilerimiz Utanır(Sözüm Herşekil Yanımızda Olanlara Değil)
Ben Burada Daha İlk Gün Dedim.Destek Verende Vermeyende Saolsun Biz Bu Kütüphaneyi Her Türlü Kurarız Önceki Kurduğumuz 6 Kütüphane Referansımızdır Sadece Bu Kütüphane Memeleketimizde Sivas'ta Kangal'da Diye Sizlerde Buna Ufak Büyük Demeden Katılın Demiştim Ama Bu Forumda Konu Açıldıktan Sonra Tek Kişi Geldi Muttalip Gülseven(mgülseven) , Emre Bey(emre41) Zaten Kampanyanın İlk Günü Daha Bu Foruma Konuyu Açmadan Kitaplarını Yollamıştı Onu Saymıyorum
Neyse...Az Kaldı
|