Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Sivasspor'dan at çiftliği!
Alt 09.12.2010, 00:29   #9
emre41
Tecrübeli Yiğido

271 Mesajına 608 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 680 emre41 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Standart Cevap: Sivasspor'dan at çiftliği!

Alıntı:
migroArmis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Allah war ya 20 000 bende taswip etmem ..hiç yapılması daha iyi..bir seye dikkat ettim ben burada farklı konularda yorum yaptığım zamanlar genelde konuyu aynı yere bağlıyorum ...is dönüyor dolasıyor taraftara geliyor..)stad isin hikayesi..ben Sivasın daha doğrusu yeniceriler veya yiğido gençlik in en kısa sürede anadolunun 2.teksası olmasını diliyorum..içimde yaradır bunu sizden önce baska biri yaparsa inan üzülürüm doğrusu..bir fikrimi daha söylemek isterim konu buraya gelmisken ..tribün adının bir olması gerekiyor bence..bizdede her oturduğun tribünün kendine göre bir yeri adı wardır ama bursa taraftarının adı texas tır bu değismez yolda 70 lik dedeme sorsa o bile bilir texas olduğunu...bağıslayın benı ben Sivasta kabul göen grubun hangisi olduğunu bilmiyorum lakin Sivas taraftarının bir ismi olacaksa ve bu mevcut grup isimlerinden birinden seçilecekse bana YENİÇERİLER .. ismi daha güzel daha ifade bütünlüğü olan bir isimmis gibi geliyor...

Neden bu ülkede her şey ikinci el? Misal bi şehir övülecekse "Doğunun Parisi" diye neden denir? Bu, Paris'e olan hayranlığımız mıdır, yoksa adı geçen şehirin Paris'e hık demiş burnundan düşmüşlüğü müdür? Bence ilki.

Şimdi sizin de 2. teksas benzetmenizi ben çok sığ buluyorum. Siz iyi niyetli olabilirsiniz ancak söylediğiniz lafın yanisi "siz ancak bizim yan sanayimiz olursunuz"dur. Nasıl ki güzel bir şehrin Paris'in imitasyonu olması gibi.

Yeniçeriler nev-i şahsına münhasır bi gurup olsun temennisindeyim. Kaldı ki benzetmeye çalıştığınız gurubun seceresi hiç te "fair play" ruhuna uygun değil.
Kısaca Sivasspor taraftar gurubu, kimseye benzemeyen, sadece kendine benzeyen ne 2. ne de herhangi bir sayı ile anılan bir gurup olsun.

Taraftarın birleşmesine gelince bunun imkansızdan daha zor olduğu kanısındayım.
Olacaksa da YENİÇERİ arkadaşların tarafındayım.
emre41 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla