Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Maçı değerlendirelim
Alt 13.12.2010, 10:46   #136
yigidocengiz
Tecrübeli Yiğido

231 Mesajına 294 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 689 yigidocengiz FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Maçı değerlendirelim

Alıntı:
SIVAS58FOREVER Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Senin futbol bilgin de bu kadar maalesef, yada gerçekleri inkar edecek kadar fazla önyargılı oluşundan bu tarz yazıyorsun, yada stadyumda maç izlerken elleri çekirdeklerle dolu taraftarlarımızın arasındakilerdensin. Mehmet Yıldız olmasa dün Konya bizi rahatlıkla yenerdi, 10 kişi kaldığımız maçta topu rakip alanda tutarak , defansımızı rahatlatan, çapraz koşularla rakip defansta açıklıklar meydana getiren, eksik olmamız nedeniyle uzun toplarla çıkma taktiğinde 90 dakika boyunca defanstan ve kaleciden aldığı uzun pasları indiren ve bu oyunuyla eski Mehmet Yıldız geri dönüyor düşüncesinin kuvvetlendiği bir maçta kalkıp da Mehmet Yıldız hiçbişey yapmadı demek futboldan anlamıyor olmaktır.

Sana göre Mehmet defanstan gelen uzun topu indirip sonra 5 çalım atıp yüzünü kaleye dönüp kaleye şut çekerse başarılı sayılacak, ama unutma ki futbol bir takım oyunu, toplu ve topsuz alanda oynanan bir oyun, toplu ve topsuz alanda rakip defansı yıpratan Mehmet Yıldız'dan Ziya Doğan'da övgü ile bahsetti.

iyi oynamadığı haftalarda zaten hep beraber eleştiriyoruz, ama iyi oynadığı haftalarda da önyargılarımızla hareket edip kimsenin hakkını yemeyelim.
arkadaşım fikirlerine saygı duymakla birlikte katılmadığım bazı konularıda söylemeden geçemeyeceğim...

mehmet yıldız konusundaki değerlendirmen fazla iyi niyetli olduğunu gösteriyor bence,iyi niyetten kimseye zarar gelmez olsun,İNŞALLAH daha iyi olur mehmet...

ama benim asıl deyinmek istediğim 'çekirdekçi taraftar' konusu.dün bende maçtaydım ve inan bana bizim taraftarın bu kadar çılgınca takımına destek olduğuna daha önce şahit olmadım.emin ol bu tv de farkedilmiyor.ve biz 90 dakka boyuncada hakeme tepki gösterdiğimiz için bu fazla gösterilmedi ama takım bundan olumlu bir biçimde etkilendi inan bana...