Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Önce Para Sonra Stad
Alt 16.12.2010, 11:45   #5
stain
Usta Yiğido

stain - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

571 Mesajına 1.189 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 720 stain FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Önce Para Sonra Stad

Alıntı:
alemdarlar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Borumuzu öttürüp duruyoruz ama sesini biz duyuyoruz.
Trabzonspor evraklarını önüne koyduğu zaman resmi evrak koyuyor.
bir kulüp değil arkadaşlar.Akıllı ve plan proğramını iyi bilen bir kulüp Trabzonspor.
Haaa.Aramızda oluşan olumsuzluklara karşı bu tür konular açılacaktır.
Sizi bilmiyorum ama ben Trabzonsporu sevmiyorum.Bende Trabzonspor adı altında olumsuz konuLar açmak isterim.
Ama adamlar örtülü bir şekilde yapmıyolar ki,yapsalarda AL SANA resmi evrak diyorlar.Söze güvenmiyorlar.Bana evrak üzerinden konuş diyorlar.En iyisini yapıyorlar.Trabzonspor hesap kitap vermez kimseye.Biz Trabzona bu konularda yüklendiğimiz zaman,profosyonelce hareket etmediğimiz ortaya çıkmakta.
Adamlar ülkeyi iyi veya kötü yöneten BAŞBAKANLA muhabbet kuruyorlar.Biz onu başarsaydık HALKIN değil DÜNYANIN takımıydık...Bu konularda bence resmi açıklamalar gemeden ve ortaya belirtilen ÖRTÜLER konulmadan yorum yapmayalım bence.Haaaa.Varsa bir yanlışları,ortaya çıkartıldığında yerden yere vurarız.Ama şuanda bu varken(??????) konuşmaya gerek yok.Vede evraklar konusunda kulüp sağlamsa konuşmaya hiç gerek yok.Kasımpaşa,Rizespor,Trabzon spor AKILLI HAREKET ettiyse alkışlayalım.Biz niye yumulamıyoruz.Kampanya yapıldı 54 bin kişi mesaj atmış.Kendi gülüç durumlarımızı aşalım bence...

kasımpaşa rize ve trabzona hemşerilik ayağından senin benim vergimle peşkeş çekiyorsa

neden sivasa çekmesin

sivastna çıkan oy kadar sivastan çıkan destek kadar ( burdaki şehirlerden hiçbirinde sivastaki kadar çok çıkmıyor )bir yer yoktur ki sivas kadar kazık yiyen bir memleket daha yoktur

konuyu açan arkadaşımızında içi bundan dolayı yanmaktadır
stain isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda stain'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...