Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: PEŞKEŞSPOR ve TÜRK FUTBOLU
Alt 17.12.2010, 22:18   #10
migroArmis
Usta Yiğido

migroArmis - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.045 Mesajına 2.992 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 789 migroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDI
Standart Cevap: PEŞKEŞSPOR ve TÜRK FUTBOLU

Alıntı:
kağanhan58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
geçen sene de bursaspor aynı peşkeşle şampiyon oldu bu sene sıra trabzonda sadri efendi atıp tutuyor kaynak maynak diye demek ki aslı buymuş biz şampiyonluğa oynadığımız 2 senede de dürüst olmamızdan kaybettik peşkeş istemediğimizden kaybettik varsın kaybedelim yeter ki adam gibi kaybedelim böyle onursuz olacağına!
Buradaki Bursaspor sendromunu anlamıs değilim..Bursaspora geçen yıl hangi olay peskes çekilmis,gizli yollardan paramı aktarılmıs veya diyarbakırda milletin kafası gözü yarılmıs insanlar öldürülecekken maç iptali olumsta 3 puan werilmis bunlarmı peskes...gecen bi kardesimde burada beter olsunlar küme düssünler falan yazmıs..inanın cewap werme gereği bile duymadım..burada herkez fikrini yazıyor bende herkez gibi saygı duyuyorum .ama anlayamadığım tek bir sey war ki bunu biri bana çıkıp anlatsın..anlatsın ki bizde bilelim ...Sivasta gördüğüm kadarıyla Bursasporun sampiyonluğunu istemeyen önemli bir kitle war..bu neden istenmiyor neden bu Bursasporu istanbul takımı gibi görüyorlar..bunun nedeni Bursa halkının tutumu olamaz çünkü bütün Bursa tek yumruk halinde Sivasın yanında olmustur olacaktır bunu buradaki herkez biliyor anlatmaya gerek yok..geriye baska ne gibi bir neden kalabilir ki.. Sivasta yasayıp veya Sivaslı olup istanbul takımlarını tutan kisilermidir bunlar..lütfen biri bunu söylesin..bu önemli bir olay bu ..Bana bir etkisi olacağını sanmıyorum çünkü ben Sivası gönülden sewen ayrıca bir Siwaslı kadar gönülden sampiyon olmasını isteyen biriyim..Bursadaki kardeslerime arkadaslarımada buradaki ortamı anlatıyoruz hep ..ama inanın bu gibi yorumlar farkında olmadan Sivasa olan sewgi saygıyı zedeliyor.. Bursaspor daha doğrusu Bursa halkı bunu haketmiyor.........