Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: PEŞKEŞSPOR ve TÜRK FUTBOLU
Alt 17.12.2010, 23:50   #34
adres58
Usta Yiğido

adres58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.806 Mesajına 12.565 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1463 adres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunft
Standart Cevap: PEŞKEŞSPOR ve TÜRK FUTBOLU

Evvela bende bu sözlere Aykut Kocaman'ın bir kaç çizim demeçleri ile cevap vermek istiyorum. bugün Hürriyette kaleme geçilmiş. Diyorki Muhterem '' Trabzona verilen son üç penaltının mercek altına alınması gerekiyor'' Çok doğru tesbit edilmiş ve ince dokunmalar var. -Ki bende Aykut Kocaman a katılıyorum. Özellikle ikili mücadele vasfı taşıyabilecek ve Ceza saha sı dışında bile verilmeyecek fauller nedense Trabzona bu sene her şekilde Penaltı olarak dönüyor. İ.Belediye hocası Sayın Abdullah Avcı sanki demeye çalışmış ve kelamdan çıkan sözler kaleme dökülmemiş gibi. Ben Bursayı bu platformdan ayrı tutmak istiyorum. Ayrıca Bursa seyircisinin yüzde 90 nını... Çünkü onların eline geçirdiği fırsatı bizde elimize geçirdik ve bazı kirli oyunlarla (Bursalı arkadaşlar belki detaylarını bilmezler) ellerimizle hediye ettik... Ama onlar bu durumu lehlerine çevirmesini bildiler. Her sezonda yaşanır bu tarz hakem hataları ve şaibe kokan durumlar. Bu bizim lehimizede olmuştur Bursa lehinede A takımınada B takımınada. Ama bu sene o leh'ler adeta toleransa dönüştü. Curling sporunu bilirsiniz. Topların önü açılır süpürülür ve topa hız kazandırarak karşı topa vurup hem sayı hemde rakibe dezavantajlar sağlar. Adeta bu sene Trabzon a hem federasyon hemde Hakem komitesi Curling oynatıyor. Hiç bir Bursalı kardeşlerimiz yanlış anlamasınlar fakat özellikle bu leh ve sempati bu sene Trabzondan yana Toleransa döndü... Nasıl dönmesinki, ellerinde Siyaset diye bir malzeme var, HES diye bir proje var (hayata geçiyor) erkekseniz yapmayın yoksa ben size siyaseten şamarı vururum diyor. Seneye Kasımpaşa düşmezse Şampiyon olsunda sen seyreyle tiyatroyu. Yok o kadar demeyin dahada beteri var. 2 sezon sonra Siirtden de bir atak bekliyorda olabiliriz. Latife bir yana önümüze bir A4 kağıdı konmuşsa ve bunun rengi beyazsa Trabzonlu Mor derse mordur Siyah derse siyahdır.
Haa ne yapmalı derseniz hiç bir şey yapamazsınız. Türkiyede gündem değiştirmek kadar basit ve kolay bir şey yok. Trabzon Şampiyon olur 3 gün sonra ''Van minüt'' versiyon II çıkar geçer gider. Ama olan yine midemize aklımıza olur.

Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
.
KAFKAS ATASÖZÜ
adres58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda adres58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...