Cevap: Güzel Haberler Yakında!!!
Arnavut oyuncu topu oyuna sokan iyi bir oyuncu;uzun topları seven bir oyuncu;Avrupa liginde de 3-4 maç oynamış bir oyuncu;ara transferde bundan daha iyisini almak istersen 2-3 milyon eurodan daha fazlasını vermek gerekir..Sivassporun tarnsfer politikasını hepimiz biliyoruz,kolay kolay fazla para vermiyoruz;anacak tesadüfen Bilica gibi iy oyuncuları bulursak o zaman başarılı oluyoruz,bulamazsak her yıl ligde düşme mücadelesi veriyoruz...Ne kadar para verirsen o kadar iyi oyuncu alabilirsin,vermezsen ancak iyi izleme yaparak fazla masraf yapmadan oyuncu bulabilirsin..Yalnız zaman zamanda maliyeti yüksek olan oyuncular aasanda takıma uyum sağlayamazsa hiçbir katkısı olmuyor..Umarım Arnavut oyuncu takıma katkı sağlar;sağlamazsa kolay goller yenmeye devam ederiz...Ben sivasspor facebook sayfasında adı geçen ABD milli takım oyuncusu Eddie JOHNSON'u çok beğendim..H<ava toplarına hakim,süratli bir oyuncu..EĞER bize gelirse takıma çok katkı yapar diye düşünüyorum..Bu oyuncu geçen yıl Yunanistan'ın AEK takımına kiralık gidip 5 tane de gol atmış..Çok sayıda videosunu ve gollerini izledim;çok yetenekli bir oyuncu..Bilhassa hava toplarına hakim bir oyuncu;kıvrak çalımları da var,süratli de bir oyuncu;inşallah bu oyuncuyu transfer ederiz..ABD milli takımında da çok sayıda gol atmış;son vuruşları bayağı iyi..Ben bu oyuncuyu Nijeryalı oyuncudan daha fazla beğendim...Yakında transferlerin heberlerini nasılsa alırız...
|