Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Eleştiri başka küstahlık başka!
Alt 24.12.2010, 09:13   #39
SIVAS58FOREVER
Yiğido

SIVAS58FOREVER - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

199 Mesajına 376 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 617 SIVAS58FOREVER FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Eleştiri başka küstahlık başka!

Alıntı:
Salim58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Sayın Abdullah Yiğit'in yazılarını genelde takip eder ve beğenirim,Dünkü yazısını'da okudum ve beğendim, İçinde birkaç harf ve imla hatası varsa millet buradan birşey kapıp yazının tamamını unutup sadece o kısma göre yorum yapmaları acizlikten başka birşey değil,Ve hatta fotoya göre yorum yazıp dalga geçenler bile vardı.Birisi bir eleştiri yapıyorsa başka birisi o yoruma göre yorum yapıyor yazıyı okuma gereği bile duymuyor.Yıllarını bu işe vermiş,Sivasspor için elinden geleni yapmaya ve yazmaya çalışan birisine bu şekilde ağır sözler söylenmesi terbiyesizlikten başka birşey değildir.Belki çoğunun yaşı küçük genç ve olgun yaştalar fakat bu kadarda ağır yazmalarını gerektirmez.

Hata yapmak insan oğlunun fıtratında vardır,Hata yapmıyorum yapmam diyenler yalan söylüyor,Bizler hatayı kapatacağımız yerde onu dahada genişletip açmaya çalışıyoruz,Kocaman bir ağaçtaki iyi meyveleri görmüyor bir tane çürük olanı görüyoruz ve ondan dolayı o ağacı kesmeye yoketmeye çalışıyoruz,Buda bizim acizliğimizi gösteriyor.

Abdullah Yiğit kendisi ile dalga geçenlere veya geçmeye çalışanlara ağır ve güzel bi cevap vermiş helal olsun.
Sevgili Salim Kardeşim, Abdullah Yiğit'in son yazısındaki utanç verici uslundan sonra, onu bir önceki yazısında hakarete varan seviyede eleştiren insanlardan ne farkı kaldı?
SIVAS58FOREVER isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı SIVAS58FOREVER'a Teşekkür Ediyor...