Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Gidecek 9 isim belli
Alt 24.12.2010, 22:38   #89
Sivaslibey
Tecrübeli Yiğido

Sivaslibey - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

274 Mesajına 526 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 816 Sivaslibey ist ein wunderbarer AnblickSivaslibey ist ein wunderbarer AnblickSivaslibey ist ein wunderbarer AnblickSivaslibey ist ein wunderbarer AnblickSivaslibey ist ein wunderbarer AnblickSivaslibey ist ein wunderbarer Anblick
Standart Cevap: Gidecek 9 isim belli

Alıntı:
izmirliyigido Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
KAMANAN, CEYHUN ve AKIN hangi akla hizmet gönderiliyor anlamıyorum. Hele de Kamanan gitmesin derim ben. Ayağına çok hakim. Birde kafasını futbola verebilse Türkiye'de bulunmayacak bir futbolcu AYK
Güzel abim benim bence dogru karar. Kamanani zaten sen özetlemissin, yetenekli ama o yetenegini kullanmiyor ve bu saatten sonrada kullanmaz artik. Kendinin zaten artik gönlü yok kalmakta, baglasanda durmaz.
Akin'a gelince artik güvenini tamamiyle kayip etti, bence gitmesi en dogrusu, bu takimda artik oynayamaz, fakat bank asyada sans bulabilir. Bu demek degilki bizden kopacak ileride kaleci antrenörü olarak geri cagirabilinir, bu kadar vefadan sonra.
Ceyhun'u zaten hic onaylamadim basindan beri, zararin neresinden dönersen kardir. O onamadigindan beri takim biraz toparladi. O oynayinca zaten 10 kisi oynuyordu takim hatta kayip ettigi tum ataklar %90 gol oluyordu.
Sivaslibey isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla