Cevap: 2010-2011 Ara Transfer Sezonu ve Önerilerin
ARKADAŞLAR BU HABERİ SİVASIN YEREL GAZTELERİNDEN BİRİNDE OKUDUM DOĞRU MU BİLMİYORUM AMA PAYLAŞMAKTA FAYDA GÖRDÜM.
Sivasspor transfer çalışmalarına başladı. Bu kapsamda takip edilen bazı oyuncularla görüşüldüğü öğrenildi.
Gündeme Fransa 1. Ligi takımlarından Auxerre takımında forma giyen küçük bir güney Afrika ülkesi olan Burkina Faso'lu Alain Traore ismi geldi.
Bu futbolcu ile görüşmelerin yapıldığı kulübü ile anlaşılması halinde takıma katılacağı vurgulandı.
Ayrıca yine Nijeryalı bir golcü ile görüşüldüğü bu transfer için de eski Teknik Direktör Muhsin Ertuğral'ın yardımcı olduğu belirtildi.
YABANCI KALECİ
GELECEK
Sivasspor'da Akın'ın gönderilmesinin ardından yabancı bir kaleci ile anlaşılacak. Bu ismin Galatasaray'ın eski kalecisi Mondragon olması tahmin ediliyor. Almanya'nın Köln takımında oynayan ve takımdan ayrılan Mondragon'un Sivasspor'a gelme olasılığının çok yüksek olduğu bildirildi.
Öte yandan Rıza Çalımbay'ın Eskişehirspor'dan eski öğrencisi Bülent Bölükbaşı'nı istediği ve bu oyuncunun da büyük bir olasılıkla Antalya kampına katılacağı öğrenildi.
Bilica ve Servet konusunda da tarafların anlaştığı her iki oyuncunun da alacakları konusunda anlaşılması halinde takıma katılacağı bildirildi.
TARAFTAR
DAHA GÜÇLÜ
BİR SİVASSPOR GÖRMEK İSTİYOR
Ligin ikinci yarısında daha güçlü bir takım görmek isteyen taraftarlar Teknik Direktör Rıza Çalımbay'ın gerekli transferleri yapacağına inanıyor.
Takımdan gönderilmesi muhtemel isimler konusunda rahat olan taraftarlar bu oyuncuların yerine daha iyilerinin transfer edileceğini umuyor.
5 Ocak'ta başlayıp 1 Şubat'ta sona erecek transfer sezonunda kimlerin gidip kimlerin net olarak geleceğini taraftarlar merakla bekliyor.
FİNK İÇİN
RESMİ TEKLİF
GÖTÜRÜLDÜ
Öte yandan Teknik Direktör Rıza Çalımbay'ın istediği Beşiktaşlı oyuncu Michael Fink için resmi teklifin götürüldüğü öğrenildi.
Transfer çalışmalarını yakından izleyen Sivasspor Külübü Başkanı Mecnun Otyakmaz'ın Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören'i ile bir telefon görüşmesi yaptığı ve bu oyuncuyu resmen istediği öğrenildi. Başkan Otyakmaz'ın yakın çevresine transferin gerçekleşeceğini söylediği ve Fink'in hafta başında Antalya'ya geleceği öğrenildi.
|