Alıntı:
eskibektaşlı Nickli Üyeden Alıntı
1965 den bu yana ligleri ve 1970 den buyana da Sivassporumu takip ediyorum
az buçuk kendi çapımda futbolda oynadım, Göztepe kaptanı rahmetli Gürsel Aksel ve Altınordulu Muzaffer de hocalarımdı yani futbola yabancı değilim,
Şimdi Erdal ın iyi meziyetleri var ise Konyaspor yönetimi,teknik adamı görmüyormuydu hele hele ateş çemberindeyken meziyeti olan oyuncuyu neden bıraksın ?
O zaman Rıza hoca Sedat Yeşilkaya yı,Saido yu,İ.Şahin i neden bırakma gereği duyduysa Konyasporda Erdal ı benzer gerekçeyle bıraktı, ''oyunuyla bana katkısı olmuyor'' dedi.
Benim bakış açım böyle tabii ki sizinde öyle yapacak birşey yok, zaten Sivas
artıklar çöplüğü olmuş inşallah almazlar düşüncesindeyim.
|
Ara transfer dneminde transferlerin bir çoğu kendi takımlarında werim alınamayan futbolcuların yer değiştirmesidir.sanırım bunun daha başka bir açıklamasıda yoktur.Sizin mantığınızla bakacak olursak giden futbolcu kotü futbolcudur anlamını çıkartıyorum.Bursaspor bu ara donemde Krita Hüseyin Cimşir ve bunlardan daha onemli ofans futbolcusu Bekir Ozan Has la yollarını ayırmayı düşünüyor..we emin olun bu futbolcular çok kaliteli futbolcular değildir belki ama kotü futbolcularda değil..Şuna eminim hüseyini bir kenarıya koyun Bekir Ozanla Kritayı süper ligde bir çok takım kendi takımında gormek istiyor duyumlara gore yapılmıs teklifleride epey fazla.Şunu anlatmak istiyorum Giden futbolcular kotü futbolcudur düşüncesi yerine kendi takımlarında bekleneni weremeyen futbolculardır düşüncesi bana daha mantıklı geliyor