Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: FLAŞ! Biten Transferler!
Alt 06.01.2011, 22:57   #165
atrium58
Yiğido

atrium58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

108 Mesajına 168 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 683 atrium58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: FLAŞ! Biten Transferler!

Alıntı:
HAYALKAFE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

YENİ BİLGİLER...

1)Belçika veya Çek Cumhuriyetinden biri ortasaha biri defans 2 isimle KESİN anlaşma sağlandı,bu oyuncular 1-2 güne kampa katılacak.Bu oyunculardan biri hem defans hem ön libero oynabiliyor biri de sanırım takımında kaptan.(İsim veremiyorum şu an duyulması kulüp için zararlı olabilir, ama dediğim gibi kesin bitti)

2)Korcan ve Grosicki transferleri KESİN dir. Grosickinin kulubuyle kesin anlaşma sağlanmıştır çok az da olsa oyuncuyla ilgili pürüzler kalmıştır. Ancak bu saatten sonra bu transferin bitme olasılığı çok ama çok yüksektir.

3)Bilica ve Tabata transferlerinin gerçekleşme ihtimali artık yok denecek kadar az.

4)Aldığım diğer bir haber KESİN ama KESİN bir forvet transferinin yapılacağıdır. Bu da çok büyük bir ihtimalle Eneramo !

5)Yönetim ve Büyük Başkan bu kez transferde inanılmaz fedakarlıklar yapıyor.Hani çoğu kişinin dediği gibi ucuz ya da bedava transfer anlayışı yok bu kez. Yönetim transfere epey bir bütçe ayırmıştır, bunu bizzat öğrendim.Bu yüzden rahat olunuz Yiğidolar.

6)Son olarak takımdan sürpriz bir isim de gönderilebilir ,gönderilmesi yüksek bir ihtimal... Bunu da öğrenince çok şaşırdım ama sebebini öğrenince mantıklı bir tercih.

Haberleri paylaşmaya devam edeceğim...Kaynak ve bilgiler sağlamdır...
Hayalkaffe verdiğin haberler için teşekkürler.. yabancı kontenjanını düşünürsek gönderilebilecek kişi bence kamanan olur..
atrium58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır