Alıntı:
GuVeN Nickli Üyeden Alıntı
Konuyu saptırmayın,eleştirilecek birşey yok demıyorum,bende kendımce bu kadar mutlu haberler almışken yarının heyecanını yaşasak daha ıyı olur dıye fıkrımı belırttım,yoksa size eleştirmeyın dıye uyarıda bulunmak gıbı bı nıyetım oldugundan degıl  Belki yarın açıklanacak isimlerden sonra boşuna yüklenmişiz diye düşünebiliriz. Sizin mesajınızı alıntıladım ama bu eleştrim aslında genel bi eleştri,sitede gereksiz bir panik havası var gerçekten. ilk yarı bitmeden ikinci yarı gerekli bütün takviyeler yapılacaktır diye bastıra bastıra demeç veren teknik heyet ve yönetim şu an suskunsa bu, işini gizlilikle kararlı bir şekilde yürütüldüğünü gösteriyor bana göre.
|
bak sayın hocam eleştirenler transfer yok diye mi eleştiriyo sizce,,bence eleştirilerin kökenini incelemek lazım...herkez biliyoki transfer yapılacak... AMAA öyle gözden düşmüş ve yaşı kemale ermiş( çok yetenekli olabilir o ayrı ) uyuncular alınmasın diye çabalıyor millette...
Bundan önceki transferlerimize bak ,alınan oyuncu SAİDO VE SEDAT YEŞİLKAYA ... ...
Bu yüzden bu kadar eleştiri yapılıyo....yani burada objektif bakmak lazım...