Alıntı:
|
BOUN Nickli Üyeden Alıntı
Soğuk bir sonbahar günü Ankara ve civar şehirlerde binlerce sivaslı hemşerimiz sıcacık evlerinden çıkmaya üşenirken; belki yine binlercesi Pazar günü olması vesilesiyle pijamalarını dahi çıkarmaya erinirken; ne olursa olsun Sivasspor tribününe gelen resimdeki arkadaşların tamamına teşekkür ediyorum.
Bence bu insanları yargılarken büyük bir ihtimalle yanlış hükümler veriyoruz. Sorun bakalım bunların bir çoğu hayatlarında belki de ilk defa maça geliyorlar. Bu şekilde davranmaları normal çünkü bir çoğu taraftarlık nasıl yapılır bunu dahi bilmiyorlar. Zamanla Sivassporumuzun yaptığı maçlarla ve aldığı galibiyetlerle bu insanlar daha çok stadlara gelecekler ve tribün kültürünü daha iyi öğrenecekler. Acele etmeyelim. Biz üzerimize düşeni yapalım.
Sabırla yolumuza devam edelim. yavaş yavaş zaten taraftar kitlemiz kemikleşmeye başladı. Sportif başarıların artmasıyla herşey daha güzel olacak inşallah...
|
çok doğru bir tespitte bulunmuşsun.. bir çok kişi maça gelmeye bile tenezzül etmiyo... tribünlerin yarıdan çoğu boştu. Ayrıca maçı izlemeye ben de gitmiştim ve fotoğraftaki şahısların neredeyse dibindeydim ve şunu söyleyebilirim ki onlar arada sırada da olsa seslerini çıkardılar. herkesin gözünden kaçan fotoğrafın sol alt köşesinde arka tarafta bulunan taraftar topluluğu.... onlar maçın başından sonuna oturdular varlıkları ve yoklukları belli değildi. biraz olsun takımı destekleselerdi daha güzel olacaktı.. çekirdek yiyenler önemli değil ama maça gelip 90 dk. hiç ses çıkarmadan oturanlar asıl suçlular bence..... siz nedersiniz?