Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: FLAŞ! Biten Transferler!
Alt 10.01.2011, 13:13   #345
mucahit_58
Yiğido

mucahit_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

104 Mesajına 194 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 mucahit_58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart Cevap: FLAŞ! Biten Transferler!

Alıntı:
HAYALKAFE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bana inanan ve destek veen arkadaşlarımı, yiğidoları mahçup etmediğim için çok mutluyum.Alnımızın akıyla bir kez daha verdiğimiz transfer haberlerinin hemen hemen hepsi doğru çıktı, sadece forvet transferimiz kaldı o da mutlaka ve kesin olarak yapılacak, görüşmeler devam ediyor.Eneramo ve birkaç aday daha var.

Burada şunu belirtmek isterim transferi yapan ben değilim ben aldığım en doğru ve kesin haberleri burada paylaşırım sadece, inanmayan okumaz olur biter.Ancak bu saygısızlık ve arkadan konuşmaya varırsa onlara boyunun ölçüsünü de doğru çıkan haberlerle vermesini biliriz.Hele şu son forvet transferimiz de sonuçlansın ondan sonra bir yazı paylaşarak bizleri çekemeyenlere, bizleri saygısızca eleştirenlere verilecek cevabımız olur elbet, tabi edep-adap sınırları içinde...

son olarak bana güvenen, destek veren arkadaşlarıma kardeşlerime tekrar teşekkürlerimi sunarım, imkanımız olursa birçoğunuzla tanışmak isterim.Son sözüm de transfer yapmanın en zor olduğu devre arası dönemde yapılan transferleri beğenmeyen, bu zorluklarda güç bela yapılan bu emekleri görmezden gelip önyargılı konuşanlara: Bu işler öyle göründüğü gibi kolay değildir.Her zaman isimlere aldanmamak gerektiğini unutmaylaım kaldı ki gelen oyuncuların bi çoğu şu an hazır durumda olan oyuncular uyum sürecini atlattıktan sonra inşallah takıma faydalı olacaklar zaten yapılan transferleirn hepsi nokta transfer yani eksik bölgelere yapılan , geçen seneki gibi sırf transfer yapılsn da nasıl olursa olsun mantığıyla yapılan transferler değil ben gelen oyuncuların ve gelecek olan forvetin takıma faydalı oalcağına inanıyorum.Özellikle Kamil Grosicki ve gelecek forvet aynı zamnda diğer transferlerle birlikte gelecek sezonlara da yapılmış bir yatrıırmdır.Bundan sonra bize düşen içerde dışarda her maçımızda takımımıza hocamıza büyük başkanımıza ve ne olursa olsun yönetimimize destek vermektir...

Forvet transferiyle ilgili haberler geldikçe yine bu konu başlığı altında paylaşacağımı bildirir, saygılarımı suanrım...
Bosver sen o kisileri iki gozum senin hakkında birkaç kisi Chat'te konuştu ama gereken cevabı verdik zaten biz tüm haberlerin doğru cikmasida ayrı güzellikte bı kapak oldu. Bu transfer istihbaratında fenomen sensin bunu zaten bu sitedeki ozgardaslarin biliyor geri kalanları takma bile kafana.

Tüm arkadaslar adına emeklerin için bı kezde ben Tsk ediyorum.

Forvet haberini kesin kes dedin artık yönetim vaz geçerse ne yapıp edip şahsi olarakta olsa yapman lazım artık eee inandık bı kere sevgiyle kal
mucahit_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda mucahit_58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...