Cevap: Stadyum Çilesi.. Destek Lütfen!
Milletvekili gondeririz, malesef ki uzulerek soyluyorum hic bir haltta yaramazlar. Cok merak ediyorum acaba bu milletvekili ismini almis sahislar bu konuyu ne derecede takip ediyorlar? 2008 de stad sozu verildi, 2009 da yer tespiti yapilmis ve temeli atilmasini bekliyorduk, 2010 gecti geldik 2011’e halen bir civi bile cakilmadi.. soz verilen diger iller bizden once stadlarina kavusur, biz ise izleriz.
Bazi uyelerimiz derki, buyuk stadi napacagiz, su anki stadi bile dolduramiyoruz falan filan. Her zaman derdim yine diyorum ‘’ Biz sivaslilar olarak gelecegimizi hic dusunmedigimiz gibi Sivasimizinda gelecegini dusunmuyoruz!’’ sivassporumuzun adina yakisir gibi bir stadimiz olmasini istemeyiz mi, elbette isteriz ama su ileri geri dusunenler, zaten boyle dusunceler degilmi bu halimiz. Ne yani 30 bin kisilik stadi layik gormuyormusunuz Sivas halkina?? Yoksa bize cok mu luks, haketmiyormuyuz? Eger konya, antep, antalya’ya buyuk bir kapasitede stad yapilirsa bizede 20/25 binlik yapilirsa, sapkamizi onumuze alip dusunmemiz lazim