Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Stadyum Çilesi.. Destek Lütfen!
Alt 16.01.2011, 16:54   #63
Kibrisli
Tecrübeli Yiğido

Kibrisli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

381 Mesajına 949 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 821 Kibrisli isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart Cevap: Stadyum Çilesi.. Destek Lütfen!

Alıntı:
Yiğiter Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bu ülkede yıllardır bekleyen yatırımalr var,25 yıldır bitirilememiş yapılar varken böyle büyük bir yapıyı kısa sürede bitirmek başarıdır.Galatasaray düpedüz nankörlük etti.Halkın vergisiyle yapılmış laflarını bırakalım.Halkın vergisiyle yapıldıysa yine senin takımına yapıldı yahu,ne demeye yuhalıyorsun.Sivaslı,Erzurumlu ,Konyalı çıksın yuhalasın benim vergimle GS'ye stat yapıyorsun diye,ama bir GS'li neden yuhalar?İktidardan memnun değilsen eğer,bu tepkinin yeri orası değildir,nankörlük alasını ettiler..
Şimdi birşey söyleyeceğim bir inşaat mühendisi geliyor diyor ki bana bu çok değerli arazini ver, bende sana daha değersiz bir yerde senin arazinden aldığım paranın bir kısmı ile yeni güzel bir ev ve oranın yollarını yapayım diyor sen de tamam diyorsun sonra gelip sanki sen hiçbir şey yapmamışsın, o mühendise o araziyi vermemişsin gibi tamamen kendi gücü ile yapılmış gibi gösterim propogandasını yapıyorsa, kendi reklamını yapıyorsa sen kızmaz mısın???
Nankörlük dediğin şu Ali Sami Yen 416 Milyon Liraya satıldı,Aslantepe de 310 Milyon'a yapıldı, Kalan 100 milyon ve artı vergilerle yollar yapıldı, şimdi bu hava atmanın, bu reklamın gereği nedir? Spora siyaset bulaştırmak, o ortamda kendi reklamlarını yapmak, TOKİ başkanının konuşması yenir yutulur cinsten değildi diyor Ultraslan başkanı, eğer protesto etmeselerdi Ali Sami Yen stadına NANKÖRLÜK etmiş olurlardı...

Aynı şekilde 4 Eylül Spor Kompleksi artı Atatürk Spor Salonu'nun bedelinin, hakettiği bedelin 1 lira altında olursa TOKİ tarafından verilen para bende protesto ederim ya da bize bir stad yapıp gelipte biz yaptık biz olmasak yapılmazdı diye parti propagandası yaparlarsa "Bizim verdiğimiz Sivas'ın en değerli arsaları ne olacak?" diye sorar ben de ıslıklarım, sen ıslıklamazsın ben ıslıklarım çünkü sanki bize bahşetmişler de, onlar olmasa olmazmış gibi göstermeleri halinde susmak 4 Eylül Stadına ve Atatürk Spor Salonuna NANKÖRLÜK yaptığımız anlamına gelir...

Adnan Polat'ta açıklama yapmış "Protesto edenleri stada almayacağız" diye Stadı nasıl dolduracaklar o zaman çünkü neredeyse tüm stad protesto etmiş
Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı Kibrisli'a Teşekkür Ediyor...