Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Yeni Stadyum Hakkında Grubumuzun Açıklaması
Alt 17.01.2011, 01:44   #30
yener_sahin
YASAKLI ÜYE

811 Mesajına 2.057 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 yener_sahin FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Yeni Stadyum Hakkında Grubumuzun Açıklaması

Alıntı:
migroArmis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Tribünün içinden biri olarak soyleyecek anlatacak bir çok şey war..Ben spor sozkonusu oluca siyaset konuşmayan biriyim en azından hoşlanmam.Lakin Texas tribünün stad soylemlerinin stad istek realitesinin ne kadar siyasi içeriğinin olduğunuda iyi bilirim..Bizim tribünlerde bir ara oyle şeyler oluyorduki takım kotu gidince biyediç para werip tribünleri lehinde tezahurat yapmasını sağlıyordu..Kayseri orneğini nüfusunun Sivastan fazla olmasından dolayı werdim Recep Altepeye gelince kendisi hemşehrim aynı zamanda cemiyette gorustuğumuz bir insandır..stadı geçen seçimlerde malzeme olarak kullanmayı başardı bu seçimlerdede inşaatına başlayarak yine kullanıyor..Bursada Recep Altepe olmasada o stad zaten yapılacak Bak yine siyaset bulaşıyor Bursada yaşadığına değilde burada yanlız olmadığıma sewindim doğrusu ...İki taraftan hemşehri olduk ...saygılar...
kendi belediye başkanımızın 1 otobüsle 100 kişi bizi kişi kayseriye gönderip 1 otobüs daha vermeyi çok görmesinden sonra,recep altepeyi diyarbakırda sivas da bursaspor maçında gördükden sonra,bursada metrodaki reklam panolarında bursaspor rozetli görükden sonra akıllı bir siyaset yaptığının göstergesi.Keşke benim belediye başkanım da en az onun kadar yardım etse ve bunu siyaset için yapsa...Yeterki yardım etse...
yener_sahin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda yener_sahin'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...