Cevap: Michael Eneramo
Eneramo Tunus'ta 90 maçta 60 tane gol atmış bir oyuncu...Artık o da diğer Nijeryalılar gibi daha kaliteli liglerde oynayıp kendini geliştirmek ve milli takımda sürekli yer almak için yeni ufuklara yelken açmak istiyordu..Ayın 16 sında son verdiği bir röportajda en büyük hedefinin Premier ligde oynamak olduğunu söylemiş..Türkiye ligi ile Tunus liginin kalite farkının ne olduğunu Eneramo oynadığında daha iyi görecek...Çünkü bu yıl gerçekten Türkiye liginde 4 büyüklerin dışındaki çok sayıda takım ara transfer döneminde çok iyi transferler yapmış durumda..Sivasspor da kadrosunu 6 yabancı ile güçlendirdi..Enaramo da bunlardan biri..Uyum sorunu ortadan kalkınca Enaramo'nun nasıl bir golcü olduğu da ortaya çıkmış olacak..Şu anda takımda M.Yıldız-Suarez-Kamanan ve Eneramo olmak üzere 4 tane forvet oldu..Kim iyiyse kim formadaysa takımda o oynayacak...Rıza hoca bakalım 2 forvetle mi yoksa 3 forvetle mi oynayacak..Manisa zaman zaman 3 forvetle oynamıştı biz niye oynamayalım..yine de son karar hocanın..Eneramo alınmasına alındı ama açıkcası belki de ilk defa çok fazla iyi oyuncuyla rekabet etmek zorunda kalacak..Belki onu zaman zaman yedek bile görebiliriz..Onun için çok çalışıp hep iyi olmak zorunda...Bu rekabet sivassporu bence çok olumlu etkileyecek...Şimdiden Antalya maçında sivassporda kimlerin oynayacağını merak etmeye başladım....Sivasspor belki de tarihindeki en iyi kadroyla mücadele edecek..İlk maçın heyecanı beni şimdiden sarmış durumda...Keşke yeni transferler kampın başına yetiştirilseydi..İşte o zaman g.s. maçı daha farklı bir maç olurdu..Michael ENERAMO ya Sivas'a ve Sivasspora Hoş Geldin Diyorum...İnşallah Taraftarın istediği patlamayı yapar ve beklenen golleri atar....
|