Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Yeni Stadyum Hakkında Grubumuzun Açıklaması
Alt 27.01.2011, 14:38   #1
Ali Selim
Yiğido

Ali Selim - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

87 Mesajına 198 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Ali Selim ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart Cevap: Yeni Stadyum Hakkında Grubumuzun Açıklaması

Alıntı:
eyupk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
ben bu konu hakkında sayın Sivas milletvekilimiz Hamza Yerlikayaya e mail attım, ve kendisi sağolsun e mailimi cevapsız bırakmadı. bana söylediği cümleler; Su anda tam hızla alt yapısını hazırladıklarını ve tamamlamak üzere olduklarını sözlerinin sadece stad olmadığını spor komplekside yapmak için yola çıktıklarını, şu anda Sivasa 25 trilyon para aktardıklarını 5000 kişilik spor salonu için ve atletlere tartan pist yaptıklarını TOKİ'nin üzerinden iki tane yükü aldıklarını ve işlem hızlandığını ve 2011 içinde temelini atıcaklarını aynı zamanda amatör sporculara kullanıcakları 4 adet antrenman salonu ve olimpik yapıcaklarını. Havuz yapımınada başlıyacaklarını paralarını yollamaya başladıklarını engelleri tek tek atlattıklarını haklı olarak az geciktiğini ama neticesinin harika olacağını amaçlarının sadece stadyum olmadığını tek tesisin Sivasımız için hayırlı olmuycağını, Sivas'ı tesislerini tamamlamış her türlü uluslararası organıze almaya hazır bir il yapmak amaçları spor turizmine katkıda bulunmak. bana bunları söyledi sayın milletvekilimiz Hamza Yerlikaya.

İnşallah bu söylemlerde sadece sözde kalmayan cinsdendir.
Ali Selim isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla