Tekil Mesaj Gösterimi
♦__Maç Anıları__♦
Alt 02.02.2011, 22:22   #1
DOGU_BEY
Usta Yiğido

DOGU_BEY - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.159 Mesajına 8.138 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1069 DOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz sein
Blinzeln ♦__Maç Anıları__♦

Arkadaşlar bu bölümde gerek eski günlerdeki Sivassporumuzun maçlarında gerekse şu an veya hafta hafta maçlarda yaşadığımız ilginç olayları, anıları veya güzellikleri bu konu başlığı altında paylaşarak hoşça vakit geçirebileceğimizi düşündüm ve böyle bir konu açtım, yani kısacası maksat muhabbet...İlginç olaylar yaşayan veya anıları olan arkadaşlarımızın yorumlarını bekliyorum, ilk olarak da ben birkaç şey yazıyorum:

♦Sivasspor 3.ligde sanırım terme veya pazarsporla oynuyor hava sıcak güneşli tabi o zamanlar bütün tribünler beton maça giriyoruz -bu arada bizim de maçlara yeni yeni gitmeye başladığımız dönemler-adamın biri kucağında yaklaşık 15-20 etliekmekle stada giriyor herkes şaşkın polis de öyle, bu ne beyefendi diyorlar, adam gayet rahat abi garnımız ac idare et aha şunu da siz bölüşün diyerek polislere de 2 tane uzatıyır ve geçiyor içeri

♦Bir keresinde de Cumhuriyet Kupası maçları için stada gittim maçlar beleş tabi, bi trt veriyor o zaman. Statta o kadar çok boş yer varken 2 adamın oturacak yer yüzünden dalaşmasına ve kavgasına şahit olmuştum