Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: ♦__Maç Anıları__♦
Alt 03.02.2011, 20:19   #56
üçyıldız58
Usta Yiğido

562 Mesajına 1.236 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 üçyıldız58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: ♦__Maç Anıları__♦

3.ligdeyiz bir çubuk spor fırtınası esiyor 2.yarının ilk maçı çubukspor hiç yenilmemiş saha geçen hafta antalya maçındaki gibi karla kaplı
bende o zamanlar ulucamide yatılı hafızlık çalışıyoruz mevcut öğrenci toplamımız 55 kişi maç pazar günü
ben kimseye söylemeden stadyuma gittim cepde para yok köyden gelmişsin abi benide al ,abi benide al diyerek maça girdik
o gün stadyum ful dolu trübünler yıkılıyor aslında o günleride özlemiyor değilim maçı 3_0 kazanmıştık bombacı burhanın attığı orta sahadan gol hala aklımda
maç bitmişti büzüte, büzüte ulucaminin yolunu tuttuk
camiden içeri bir girdim müdür ömer evcioğlu caminin önünü kesmiş geleni sıraya diziyor
o zamanlar ikindi namazından sonra yoklama alınırdı o günde yoklamada kimse yok gözünü sevdiğimin hafızları hepsi maça kaçın bende tek ben gittim sanıyorum
yoklamayı aldı yukarı çıkın ben geliyorum dedi hepimiz yukarı çıktık sırt üstü yatın dedi bizi bir güzel falakaya yatırdı ayağa kalktık yürüyecek dermanımız yok
akşam namazına baktım bütün herkes oturarak namaz kılıyor
benim gözümde falaka yok ertesi günki fotospor gazetesi ne başlık atmış onu merak ediyorum
sabah namazına kalktım maliyenin altındaki gazete dağıtım yerine gittim daha gazeteler desteleriyle duruyor ordan bir tane fotospor aldım başlık aynen şöyleydi
SİVASSPOR NAĞMAĞLUP DİNLEMEZ
üçyıldız58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı üçyıldız58'a Teşekkür Ediyor...