Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: SİVASLI OLMAK
Alt 11.02.2011, 00:40   #3
güneşyurdu
Tecrübeli Yiğido

güneşyurdu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

288 Mesajına 518 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 765 güneşyurdu Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart Cevap: SİVASLI OLMAK

Alıntı:
ibrahim58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
hepinizin bildiği üzere hafta sonu sivasımız trabzonla karşılaşacak.formlarda dolaşırken gördüm ki yok yolda trabzonlu görürsek şöyle yaparız böyle yaparız.yapınca ne olacak bilen varmı?evet var.döveceğiz.çalacağız zopayı.kimin haddine lan sivasta trabzonlu dolaşsın.böyle düşünen bence elbette haklıdır.lakin bunu fiiliyata dönüştürenin bence o trabzon zibidilerinden hiçbir farkı yoktur.NEDEN.
BİZ SİVASLIYIZ.ANADOLULUYUZ.BENİM ONLARDAN FARKIM OLMAZSA SİVASLIYLA TRABZONLU NE ANLAMA GELİRKİ.BU TOPRAĞIN TEMİZ İNSANLARI HEMŞERİLERİM BU MAÇTA TEK BİR ŞEY YAPIN
FARKINIZI KOYUN SİVASLI OLUN
peki kırmız beyazın dışında tepkimiz yalnızca trabzonlulara mı olsun.ben yazın sivastaydım.başta fenerliler olmak üzere.galatsaraylısı.beşiktaşl ısı göğüslerini gere gere geziyorlardı.hatta o istasyonda bir cafe var orada maç yayını için adamlar caddeye kürsü koymuşlar bir de fener bayragı dikmişlerdi adamalar niye ona tepkimiz yok.bu şehrin kaderi değil artık o bildiğimiz takımları tutmak.tarbzon şuan bizim bindiğimiz dalı kesmiyor.bizim büyük takım olmamızın önündeki en büyük engel fb-gs-bjk dir.çocuklarımızn bedebnlerine o kirli formalar giydiriliyor.
güneşyurdu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı güneşyurdu'a Teşekkür Ediyor...