Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Sivasspor-Trabzonspor maçı tahmin ve yoruml
Alt 11.02.2011, 23:04   #459
Yiğiter
Usta Yiğido

Yiğiter - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.256 Mesajına 2.834 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1170 Yiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDI
Standart Cevap: Sivasspor-Trabzonspor maçı tahmin ve yoruml

-Trabzonspor taratrı medyası ile çirkef bir soğuk savaş içine girmiş..Bu durum,Sivas deplasmanından ne kadar çekindiklerinni apaçık bir göstergesi..
-Sürekli hakemin güdümlü olduğunu,tetikçi olarak seçildiğini söylerken,bu sene lehlerinden yapılmış pekçok hatayı unutuyorlar...
-Daha da olmadı Sivasspor yönetiminin protestolar düzenleyerek maçı gerdiğini düşünecek kadar basitleştiler.Bilinsin ki bu protesto tarafatr gruplarınca organize edilmiş olup,bu sene sürekli aleyhimize yapılan ve en son Bursa maçında zirve yapan hakem hatalaraına tepki içindir.Bunun Trabzon maçında denk gelmesi tamamen tesadüftür.Hatta o kadar basitleştiler ki Sivasspor'un Fenerbahçe için oynayacağını bile düşündüler Sivasspor'un ligedki konumunu unutarak!
-Araştırmacı gazetecilikten uzak,daha doğrusu gazetecilikten uzak kesimlerse maç esnasında havanın -10 derece olacağını ve alttan ısıtmanın kasten çalıştırılmayacağını iddia ediyor.Tamam,araştormacı bir kimliiniz yok analdım da meteor.gov.tr sitesinden hava durumlarını öğrenmek ilkokul ikiye giden bir çocuğun bile yapavbileceği basit bir araştırmadır.hadi diyelim ki hava -10 derece olacak.Bunu da mı Sivasspor yönetimi ayarladı ,cahil! Yarına kadar kar olmazsa inşallah maçın nasıl bir zeminde oynanacağını gördüklerinde,yüzlerindeki utanma duygularını -eğer o duygu olacaksa- görmeyi isterdim..
-Görülen o ki son haftaalrda alınan kötü sonuçlar,takım üzerinde oluşan baskı ve kendi topukalrına sıkma fiilineadım adım yaklaşan rakip takım bu maçı kazanmak için her türlü işi(!) yapmaktan çekinmeyecek!
-Bize düşense bu camiaya attığı çamurları sahada yüzlerine fırlatmak,onları boynu bükkü sahadan döndermek.Onların şampiyonluk yolunda alacakları yara,ve içine iyice girecekleri kaos ortamında görmek beni fazlasıyla mutlu edecektir!