Cevap: Maçı değerlendirelim
ya nasıl yorum yapacağımı bile düşünemez duruma geldim kötü mü oynuyoruz hayır ii mi
oynuyoruz kopuk kopuk da olsa ewt ama malesef hep üzülen taraf biz oluyoruz nedendir bilinmez ama bazı şeyler tesadüf diyildir hiçbir zmn mesela yapılan transferlere gelinirse kamaner die bi kaleci kiralık olarak alındı sezon sonuna kadar nie hiç oynatılmaz sando die bi hücüma dönük orta saha oyuncusu alındı rıza hocanın yardımcısı gibi aynı tonla para verilen ve oynatılmaya cesaret edilemeyen bi oyuncu haline geldi rada ve navratili dersen her ikiside çok ağır ve tekniği olmayan oyuncular bu tarz oyuncuları bank asyada rahatlıkla bulur ve bunların onda bir maliyetine bile alabilirsiniz son olarak eneramoya gelinirse bence rıza çalımbayın istifa nedeni olabilir kulüp tarihini en pahalı ve en gereksiz transferi adamın topla alakası yok abi bu oyuncuya bi sevet verildi ya ben bu oyuncuyu bu takıma nasıl ve neye dayanaraktan transfer ettiler çok mrk ediyorum resmen transfer faciası denebilir son olarakta rıza hocaya gelecem arkadaşlar bi takım düşünün ikinci yarıya ii başlıyor oyunu tamamen rakip yarı sahaya yıkıyor tabir yerindeyse rakipe top göstermiyor ve maç berabere gidiyor ama malesef rıza hocamız ii oynayan takımdan takımın belkide en ii oyuncusu kamil grosiçkiyi çıkarıyor ve yerine fiziksel ve ruhsal olarak hazır olmayan kamananı alıyor diğer değişikliklere gelinirse mesela periel oyun içerisine top indiriyor defansa geliyor top çıkarıyor oyundan alınıyor ve yerine yıkıma neden olan eneramo alınıyor peki bişey soracam arkadaşlar hiç oyuncu değiştirmeden biz bu maçtan puan alabilirmiydik bence ewt kaybetsek rıza hoca eleştirilirmiydi bence hayır herşeyin doğrusu ve yanlışı olduğu gibi futbolunda doğru ve yanlışları vardır malesef yanlış hamleler yapan biz doğru hamleler yapan eskişehir takımı oldu bi oyunu aldı ve maçı kopardı demem o ki arkadaşlar bence kaybettiğimiz maçların en büyük sorumlusu rıza çalımbaydır gerek yapılan transferler gerekse oyun içinde yapılan hamleleriyle tam bi rezalet adeta ben artık maça fln gitmiycem çünkü her gittiğim maç sonrası ruh sağlığım bozuluyor yeter artık yeter ya ...
|