Alıntı:
MaXiMuM Nickli Üyeden Alıntı
Hoca suçlu, futbolcu suçlu... Peki beyler bu takımı oluşturan Yönetim ? Onlar dokunulmazmı ? Neden asıl suçu başka yerlerde arıyoruz ?
Bu yönetim değil miydi geçen yılı trafik kazası olarak değerlendiripte gerçekleri göremeyen?
Bu yönetim değil miydi lotocu mesut bakkalla şansa kaldığımız bir ligde,"transfere gerek yok,bu takım yeterli" diyen hocayla yeni sezonda devam eden ?
Bu yönetim değil miydi 2. yarı yaptığı transferlerle , hemde tarihimizin en pahalı transferini yaparak hepimizin takdirini alan? E adama sormazlarmı o zaman kardeşim, bu transfeleri sezon başı neden yapmadın? 2. yarı oluşturulan bu kadro, Rıza Hocayla beraber sezon başında olsaydı böylemi olurduk ?
|
Sadece sezon başında transferleri yapmamakla hatalı olabilirler ama inanın ki bu kadro şu haliyle lige kalmak için fazlasıyla yeterli. Rıza Hoca ilk devrenin tersine mücadele gücünü ve hırsı takıma kazandırdı mükemmel mücadele ediyoruz. Ama hocam n'olur şu inadından vazgeç formayı hak edene var. Mehmet Nas , Cihan Keita, Korcan, Mehmet Yıldız inadı ve taktiksel hataları bizi bitiriyor. Mehmet Yıldız'ı yedek soyunduracak kadar otorite yoksa veya onun yetersizliğini hala görmüyorsa diyecek bir şey yok.