Cevap: Sivasspor-Manisaspor
--------------------------Kamenar------------------------
-Uğur------------Navratil---------Rada-----------Ziya-----
-Cihan-----------------Kadir----Keita------------Grosicki--
---------------------------Erman-------------------------
-------------------------Eneramo------------------------
1-Rada Önliberoda Çok ağır kalıyor Galatasaray maçında defan oynamıştı ve 1 gol yemiştik başarılı bir performans gösterdi onun yerine keitayı koydum tabi biz şuan form durumunu bilmiyoruz rıza hoca oraya mehmet nas ı da kullanabilir.
2-Rıza hoca sağ açığa Mehmet yıldızı koyuyo benim düşünceme göre mehmeti en son koyulacak yer kanatlar çünki ağır,adam geçme özelliği yok,orta açamıyor bu nedenle cihanı orda ters ayakta oynatıp grosicki gibi içe girip şut atabilir arapas verebilir duruma göre grosicki ve cihanın yerlerini değiştirip sağdan soldan ortalarla eneramoyunun kafa hakimiyetinden yararlanılabilir
3-Şimdi bizim problemimiz ne şuan pozisyonları değerlendirememek ve Eneramodanda faydalanamıyoruz videolarını seyrettiğimizde eneramo tek forvet arkasında Oussama Darragi oynuyor ve Darraginin arapaslarına hareketlenen eneramo gol atıyor bizde Darragiye stilindeki ermandan faydalanıp eneramoyu artık kullanmamız lazım Bazı arkadaşlar Eneramoyu eleştiriyor şimdiye kadar adamı hiç karşı karşı poziyonda bıraktıkmı da poziyonu kaçırdı bence rıza hoca eneramoyu yanlış kullanıyor
4-Benim anlamadığım bir konu var Mendonça madem oynamıyacaktı niye alındı eskişehir maçında 3 forvet alacağına 2 forvet ermanın yerinede mendonçayı alsaydı belki gol yemiyecektik rıza hocanın şunu anlaması gerek maçta çok forvet olması ofansı güclendirmez ortasahadan top getiren adam olmadıktan sonra eskişehir maçında 2 top getiren adamımız grosicki ve ermanı oyundan çıkarttı orta saha bomboş kaldı forvetler ilerde önlibero ve defans de geride kaldı orta sahada kimse yoktu rıza hocanın değişikliklere biraz daha dikkat etmesi lazım...
|