Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Maçı değerlendirelim
Alt 20.02.2011, 20:13   #139
pover58
Usta Yiğido

501 Mesajına 741 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 809 pover58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Maçı değerlendirelim

artık takımada hocayada yönetimede güvenim kalmadı.takımm güvensiz ve korkak oynuyor her hafta bir kısım topçular uyur gezer bu haftada en iyinmiz kamil yok sahada adeta eli ayagına dolaşıyor.mehmet desen hep aynı kuru gürültü eneramo beklentimizin tam tersine hiç yok.hoca cihan varken m nası alıyor oyuna kamanan zaten boş boş geziyor suarez ligin adamı olmadıgını ispatladı.hocanın oyuna müdahaleleri yanlış.keyta cihan banko oynaması gereken adamlar.ama ne hikmetse yedekte bekliyorlar.yönetim oyuna müdahale etmazse her şeyi hocaya bırakırsa bank asyaya en yakın takım malesef sivasspor...hoca sert ve radikal kararlar almalı yönetim hata yapan topçulara ceza kesmeli takımda bence huzursuzluk var hemen halledilmeli.bunun yolu m yıldızdan kaptanlık derhal alınmalı ve mehmet ve çetesinin takım üzerindeki etkisi bertaraf edilmeli.yönetim bunu derhel yapmalı birsürü borca girdik bu borç yoksa üzerlerinde kalacak.eneramo oynatılmalı hemde adam gibi oynmalı o kadar parayı sahada gezsin diye vermedik unan yönetim uyan takım göz göre göre düşüyor tedbirini derhal allllll.
pover58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla