Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Maçı değerlendirelim
Alt 21.02.2011, 07:37   #144
ayna26
Tecrübeli Yiğido

278 Mesajına 456 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 671 ayna26 COK SEVILEN BIR KISIayna26 COK SEVILEN BIR KISIayna26 COK SEVILEN BIR KISIayna26 COK SEVILEN BIR KISI
Standart Cevap: Maçı değerlendirelim

Hafta sonunu iple çekiyordum, cuma günü Sivassın E.Şehiri yenerek makus talihini açacağını ve bir seri yakalayarak düzlüğe çıkacağını düşünüyordum.Ama düşündüğüm olmadı, her hafta aynı hatalar, aynı vakalar sanki tarih tekerrürden ibarettir sözü bizim için cereyan ediyordu.Kolay gol yeme alışkanlığı ve bir de son dakikalarda gol yiyerek rakibe puan verme alışkanlığı sürekli devam ediyor.E.Şehir, gerçek manada bizden iyi değilken biz onlara maçı ikram ettik, ilk goldeki hatamız yine defansın arkasına atılan top ve sonrası gol, aynı şekilde basit bir faul ve barajı iyi kurduramayan ve yerinde duramayarak frikikten gol yiyerek maçı E.Şehire remen verdik.uzun lafın kısası, her hafta bir umut diye o maçla ilgili umut dolu yorumlarda bulunan ancak takımın aynı hataları tekerrür ettrimesi ve özellikle T.D. Rıza Çalımbayın oyunu iyi okuyamaması, yerinde müdahaleler yapamaması sanırım bizim süper ligdeki son 12 maçlık periyota doğru girmemize neden olmakta ve bu durumdan kurtulmak için radikal kararlar alınmalı.Oyuna katkısı olmayanı yedeğe almalı, hata üstüne hata yapanı kadroya almamalı, forvet hattında takıma faydası olmayan ve sürekli haftalarca ilk onbirde sahaya çıkan bir oyuncuda ısrarcı olunması, defansif anlamda hatalrın süreklilik göstermesi bizim çöküşümüzün başlangıcı oldu.Tarihten örenkler verecek olursak; biz şu an Osmanlının gerileme döneminin sonlarını yaşıyoruz, radikal kararlara alınmaz ve maç kazanılmaz ise çöküş sürecine hızla girip, süper lig tarihine elveda diyerek tarihten pardon süper ligden düşmüş oluruz.Umudum var ama umud bağladığım takım, yönetim ve teknik heyet bu umudumun yeşermesine yeteceke davvranışlar gösteremiyor.Allah yolumuzu açık etsin, takıma herşeyi ile destek olan vefakar ve fedakar taraftara selam olsun....