Alıntı:
şarkışla 58 Nickli Üyeden Alıntı
Kıbrıslı kardeş bu konuda sana katılmıyorum.Benim düşüncem de SİVAS lı SİVASSPOR u tutar başka takım tutamaz.Bir örnek de ben vereyim,Facebook da benim ilçem yani Şarkışla nın sayfasını yapan vatandaş,geçenlerde bazı resimlerini paylaşmış.Bu resimlerin birinde bu adam Kayseri stadında Kayseri-gs maçına gitmiş.Üzerinde gs forması ve atkısı vardı.Bende ilçem olmasına rağmen Şarkışla sayfamı beğenilenlerden sildim.Yok öyle genişlik.Sen eğer gs-fb-bjk- yi tutacaksan-destekleyeceksen(bu kısımı sana söylemiyorum) biz burada neyin çabasını veriyoruz o zaman.Herkes bir İstanbul takımı tutsun bizde kepenkleri kapatıp gidelim,olmaz olamaz.
|
Tamamiyle katılıyorum..Futbolun beşiği İngilterede hangi kasabaya hangi kente giderseniz gidin alakasızda olsa 3 ligindede oynasalar adamların gozünde m .unıted liverpool falan yok adamlar kendi kasabasının takımını tutuyor we destekliyorlar..Dünyada belkide şehir takımı milliyetçiliğinin en büyük orneğini sergiliyorlar..İngilizleri zere kadar sewmem lakin futbollarınada bu konudaki milliyetçiliklerinede saygı gostermemek mümkün değil...