Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: 25.000 Kişilik Stadyum Kararını Kınıyorum
Alt 23.02.2011, 12:11   #76
münihliyigido58
Tecrübeli Yiğido

münihliyigido58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

378 Mesajına 771 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 728 münihliyigido58 COK SEVILEN BIR KISImünihliyigido58 COK SEVILEN BIR KISImünihliyigido58 COK SEVILEN BIR KISImünihliyigido58 COK SEVILEN BIR KISI
Standart Cevap: 25.000 Kişilik Stadyum Kararını Kınıyorum

25.000 kisilik kapasite gayet iyi bana sorsaniz. Sivassporun taraftar potansiyeli asagi yukari 25.000-30.000 hitap ediyordur. Modern ve cagdas bir stad, 4 Eylülden fazla insan cekebilecek. Tribünlere kalorifer yerlestirilirse mesela, eksi 10 derecedeki maclarimizdada bile söz edilebilir konfor yaratmak mümkün.

önemli olan yeri ve kosu pistin olmamasi:

- arena sivasspor tesislerin yanina yerlestirilecek, oraya kapasitesi yeterli olan bir servis sistemi lazim, bana sorsaniz rayli sistemlerin projelestirilmesi icin tam zamani.

HAVAALANI - mimar sinan - ARENA (barabaros blv tarafi) - kümbet - GAR - inönü cad - kongre müzesi - VALILIK - hikmet isik cad - bugdaypazari - zincirli minare - AKSU - halfelik - kardesler - egriköprü - ÜNIVERSITE hizli tramvay sistemi mesela.

Stadi havalaniyla, sehir merkeziyle, aksuyla ve üniversiteyle entegre edecek gücte bir sistem. nakadar mümkün yada mantikli bir sistem bilemiyecegim, ama sonucta bu konularla ilgilenmeliyiz.
münihliyigido58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla