Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Bunlar Nasıl Sivas'lı ?
Alt 23.02.2011, 12:56   #72
inadınayeniceri
Acemi Yiğido

45 Mesajına 107 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 590 inadınayeniceri TAM BIR BEYEFENDIinadınayeniceri TAM BIR BEYEFENDIinadınayeniceri TAM BIR BEYEFENDIinadınayeniceri TAM BIR BEYEFENDIinadınayeniceri TAM BIR BEYEFENDI
Standart Cevap: Bunlar Nasıl Sivas'lı ?

Alıntı:
mm1970 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
yav kardeşim iğneyi kendine çuvaldızı başkasına batır senin başkanın fenerbaaaaaaahçe yönetiminde deilmide başka başkanlara laf atıyon ayıp deilmi senin yaptığın o başkan dernek başkanıda olsa fenere maç satmaz bırakın bu işleri istbulda sıvasspora yardım gecesinde zaralı işadamları para yağdırdı bir hafta sonra fenere maçı sattınız şampiyonluğu sattınız siz kendi yönetiminize gelince susun zarayı hedef alın siz kendinize rakip olacak diye korkuyorsunuz korkmayın ve destek olun hiç bir zaralı büyük takımlara yalakalık yapmaz bende zaralı bir işadamıyım ist bulda yaşıyorum ve inşallah zara seneye 3. ligte
İlk olarak Sivasspor maç sattı diyen adam şu siteden defolsun gitsin.

İkinci olarak ne rakibi görcez sizi. Siz kimsiniz? Amatör ligde oynayan takımı gelip burda bizle yarıştırma olayına giren bir insanın ben aklından şüphe ederim.

Üçüncü olarak konuyu baştan aşağı okursan kimse zaraya laf etmiyor. Zara'da senin gibi zihniyete sahip insanlara laf ediyor. Bunu ayır kafanda. Aramızdaki fark şu ki; sen Sivas'lı olduğun halde kendi yönetiminiz filan dersin Sivasspor'u kabullenmezsin ama biz isteriz ki Zaraspor 3.lige çıksın, memleketimizin takımı sonuçta. Biz Sivaslıyız arkadaş. Zara'da bizim, Divriği'de bizim, Şarkışla'da Gemerek'te İmranlı'da. Bunu kafanıza sokun.
inadınayeniceri isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda inadınayeniceri'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...