Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Bunlar Nasıl Sivas'lı ?
Alt 23.02.2011, 13:59   #75
mm1970
Acemi Yiğido

61 Mesajına 107 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 611 mm1970 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Bunlar Nasıl Sivas'lı ?

Alıntı:
inadınayeniceri Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
İlk olarak Sivasspor maç sattı diyen adam şu siteden defolsun gitsin.

İkinci olarak ne rakibi görcez sizi. Siz kimsiniz? Amatör ligde oynayan takımı gelip burda bizle yarıştırma olayına giren bir insanın ben aklından şüphe ederim.

Üçüncü olarak konuyu baştan aşağı okursan kimse zaraya laf etmiyor. Zara'da senin gibi zihniyete sahip insanlara laf ediyor. Bunu ayır kafanda. Aramızdaki fark şu ki; sen Sivas'lı olduğun halde kendi yönetiminiz filan dersin Sivasspor'u kabullenmezsin ama biz isteriz ki Zaraspor 3.lige çıksın, memleketimizin takımı sonuçta. Biz Sivaslıyız arkadaş. Zara'da bizim, Divriği'de bizim, Şarkışla'da Gemerek'te İmranlı'da. Bunu kafanıza sokun.
kardeş sözüm sana deil üstteki yazıyı okursan adam ne karekter bırakmış ne başka bir şey ben sivaslı ve sivassporlu olmasam burda ne işim var o kadar işin arasında burda forumları takip ediyorum ama çok yenilir yutulur laflar edilmemiş milletvekilimiz sayın selami uzuna bile laf atılmış bunlar ayıp şeyler yönetime gelince içim acımasa ve sıvassporun başarısını istemesem burda ne işim var ilgilenmem bile ama dost acı konuşurmuş bırakalım feneri beşiktaşı ts yi gs yi şampiyonlar liginde oynayacak takımın tüm fulbolcularını kim sattı bunun cevabı ortada şu anki durumda ortada yoksa 12000 nufuslu zara üst ligte oynasa ne olur oynamasa ne olur tamam memleketim ama önce sivaslıyız kardeş saygılar
mm1970 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır