Alıntı:
mm1970 Nickli Üyeden Alıntı
kardeş sözüm sana deil üstteki yazıyı okursan adam ne karekter bırakmış ne başka bir şey ben sivaslı ve sivassporlu olmasam burda ne işim var o kadar işin arasında burda forumları takip ediyorum ama çok yenilir yutulur laflar edilmemiş milletvekilimiz sayın selami uzuna bile laf atılmış bunlar ayıp şeyler yönetime gelince içim acımasa ve sıvassporun başarısını istemesem burda ne işim var ilgilenmem bile ama dost acı konuşurmuş bırakalım feneri beşiktaşı ts yi gs yi şampiyonlar liginde oynayacak takımın tüm fulbolcularını kim sattı bunun cevabı ortada şu anki durumda ortada yoksa 12000 nufuslu zara üst ligte oynasa ne olur oynamasa ne olur tamam memleketim ama önce sivaslıyız kardeş saygılar
|
İşte şöyle! Bundan önceki yazına bak şimdikine bak. Sivasspor'dan söz ederken " Siz" filan dersen tabiki yanlış anlaşılır tepki gösterilir. Rallim'inde dediği gibi Zara 3.lige çıkarsa ( inşallah çıkar) bu takıma en çok destek verecek olan yine Sivasspor taraftarıdır,bizleriz yani. Siz bile belki bir sezonda 1 veya iki maçını izlersiniz ama biz Sivas'daki belkide deplasmanlardaki maçlarınıda takip ederiz. Ayrıca Sivasspor'un şampiyonluğu kaybetmesinde yönetimin veya başkanın maçı sattığını filan yazıyorsun. Bu işler o kadar basitmi? Gözünle şahit oldun mu? Ayrıcada öyle bile olsa şimdi konumuzun bununla ne alakası var. Hiç bir gerekçe Sivaslıların yaptığı bir gecede Sivasspor formasını rencide etmeyi gerektirmez. Ben yine söylüyorum yine. Eğer bir kişi Sivas'tka yaşıyor ve bende Sivaslıyım diyorsa Sivassporu tutmak mecburiyetindedir. Ergüder ve onun zihniyetinde olanlar Sivas'a en büyük ihaneti yapıyor.