Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Michael Eneramo
Alt 27.02.2011, 19:54   #164
eyuphulagu
Usta Yiğido

1.466 Mesajına 3.580 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 944 eyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOKeyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: Michael Eneramo

Maçı canlı izleyen biri olarak Enaramo nun oynadığı futbol hepimizi mestetti..Umarım devamını getirir..90 dak. pres yaptı ,kafa toplarının neredeyse hepsini aldı..Arkadaşlarına boş alan yarattı..Kornerlerde serbest vuruşlarda defansa yardım etti..Attığı gol çok güzeldi..Attığı taklaları bizim maç serettiğimiz vip tribünün önünde yapatı..Takıma git gide ısınıyor;Rıza hoca Eskişehir maçıyla ilgili tv58 e yaptığı yorumda Enaramonun o maçta da iyi oynadığını söylemişti..Enaramo hocasını yanıltmadı ve bugün 90 dak. pres yaparak herkese nasıl tek forvet oynanacağını gösterdi..Enaramo malesef M. yıldız olmadan daha iyi oynuyor..M. Yıldız la birlikte uyum sağlayamıyorlar..Gosecki ile daha iyi uyum sağıyorlar..İnşallah G.Antep maçında da bu şekilde oynar..Enaramo yu savunduğumda bazı arkadaşlaradan çok eleştiri almıştım..Bugün bu konuda haklı çıkmak beni çok mutlu etti..İnşallah Enaramo bu taklaları her maçta atar..
eyuphulagu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 5 Kullanıcı eyuphulagu'a Teşekkür Ediyor...