Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: TRT SPİKERİNİ PRETESTO
Alt 27.02.2011, 21:33   #29
eyuphulagu
Usta Yiğido

1.466 Mesajına 3.580 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 928 eyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOKeyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: TRT SPİKERİNİ PRETESTO

Ben de maçtaydımSpikere kesinlikle katılmıyorum..Zaman zaman susma oldu ama maç genelinde taraftar çok çoşkuluydu...Belki es es veya çarşı kadar stada hakim değiliz ama yine bilhassa Maraton maç boyunca hiç susmadı..Kla arkası ve vip de fena değildi..tabi ki gönül ister ki tüm tarftar tek yürek tek bilek olsun;bağırsın..Ama herkes te biliyor ki sivassporda tribünlar arasında birlik malesef yok ..her tribün kendine göre tezahurat yapıyor..Yiğido gençlik ve Yeniçeriler de kendi bölgelerinde farklı tezahurat yapıyorlar..Sivas'ta malesef her tribünün kabul edeceği bir lider yok..Bunun içinde tribünler arasında birlik olmuyor..Yeniçeriler kendi liderleri eşliğinde tezahurat yapıyorlar;yiğdo gençlikte kendi liderleri önderliğinde tezahurat yapıyor..Statta es es ,teksas veya çarşı grubu grubu gibi tüm tribünlerin tek elden yönetildiği bir yönetim olmadığından yapılan tezahuratlara da farklı oluyor..Hele vip tribünde bu işi yapan sadece bir kişi var..İsmi hatırlamadığı orta yaşlı bir arakdaş;star marketin sahibi galiba ..O da olmasa bu tribünden ses çıkmayacak..İnşalah yeni nesil aralarında daha iyi örgütlenerek gerçek taraftarın nasıl olduğunu herkese gösterirler..
eyuphulagu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda eyuphulagu'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...