Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Gaziantep - Sivasspor maçı tahmin ve yoruml
Alt 27.02.2011, 22:12   #47
antepli77
Yeni Yiğido

2 Mesajına 5 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 antepli77 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart Cevap: Gaziantep - Sivasspor maçı tahmin ve yoruml

Alıntı:
güneşyurdu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
öncelikle daha galibiyetin tadını çıkaramadan bu konun açılmasına açıkcası içerledim.çünkü biz çok bekledik,sonunda ALLAH yüzümüze baktı galip geldik.
değerlendirmeye görüşlerimi yazmaya geçmeden önce ben bu formda ki bazı taraftarlarımız anlamakta gerçekten güçlük çekiyorum.

gaziantebi yeneriz demişler inş.yeneriz.onlara acaba antebi takip ediyorlar mı acaba?
ben bu takımın teknik adamı değilim ama cenk tosunu,popovu ve wagneri nasıl durduracağız bilmiyorum?
hatta polonyalı kalecisi ve sağlam defansı ile hele bir zenci stoperleri var mükemmel bu nedenle bu sezon oynayacağımız en tehlikeli maç.
çünkü basit bir takım değil.top tekniği yüksek,yetenekli futbolculardan kurulu,saha içinde çok iyi organize olan,aldığı pası mesafe tanımaksınız iki ayağını kullanarak kaleye göderen cenk tosun gibi bir forveti olan,popov gibi delici bir sağ açığa sahip bir takım.

gazi antep 11 futbolcu olmanın yanında takım +takım olmanında üstünde şu an.

yenmemiz zor mu zor ama imkansızda hatta.ancak;
popov,wagner,cenk tosun kilitlenirse berabere aksi bir durum tolunay hocanın insafına kalır yani tarihi fark eyeriz.

YALNIZ ARKADAŞLAR BİZİM BİR AVANTAJIMIZ VAR.SABIRLI OYNAR BİR DE GOLÜ BULURSAK.KÜMEDE KALIRIZ.ÇÜNKÜ BEN EMİNİM SEYİRCİ SAHAYA İNEBİLİR.GEÇEN YIL İNMİŞLERDİ.BU SENE BURSADA İNDİLER BAKALIM.

kalecimiz polonyali degil litvanyali, bu ligin en iyi kalecilerden birisi kendisi hatta..
antepli77 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır