Tekil Mesaj Gösterimi
Vee Sivasspor patladı!
Alt 28.02.2011, 06:56   #1
Salim58
Usta Yiğido

Salim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

6.501 Mesajına 17.014 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1628 Salim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz sein
Standart Vee Sivasspor patladı!

Haftalardır bekliyorum. Bu Sivasspor birine patlama yapacak" diye. O hafta bu hafta olmasın.."

Bu ifadeleri maçtan bir gün önce yine bu sütünlardan yazmıştım. Sivasspor'un haftalardır iyi futbol oynadığını,sadece ben değil herkes görüyor ve söylüyordu. Patlama yapacağı,Galatasaray,Bursa ve Eskişehir maçlarıda olabilirdi ama olmadı.

Neyse gelelim maça. Sivasspor çoğu maçta olduğu gibi oyuna istekli başladı. Sadece Sivasspor'mu? Hayır tribünleri dolduran taraftarda istekliydi. Yani bir yerde " Perşembenin gelişi çarşambadan belliydi". Aslına bakarsanız Sivasspor daha önce oynadığı ve kaybettiği maçlardan çok çok üstün bir oyunda ortaya koymadı,sadece bu maçta az hata yaptı hepsi bu!
Sivasspor maça orta sahayı kalabılık tuturak başladı. Bunun sonucundada ilk 35 dakika rakibine top bile göstermedi. Manisa 35'ten sonra Sivas kalesine gelmeye başladı. Daha sonra Sivasspor yeniden üstünlüğü eline geçirdi ve ilk yarıyı 1-0 öne kapattı. İkinci yarıya beklendiği gibi Manisa hücumu düşünerek başladı ve bunun sonucundada etkili olarak golü buldu. Hadi ilk gol neysede,ikinci golde kaleci Lubos'un affedilmez hatası vardı. Zaten Rıza hocada kenarda buna isyan etti. Dün kaleci Lubos ne kadar kötüyse,Eneramo,Grosicki,Cihan ve Kadir'de o kadar iyi futbol oynadı. Rıza
hocanın Cihan'ı çıkarmasına ne ben nede tribün bir anlam veremedi. Tabi sonuç Sivas lehine oluncada hoca haklı oldu,fakat ne olursa olsun Cihan oyundan çıkacak futbolcu değildi.
Dünkü Sivasspor'un galip gelmesinden sonra futboluna ve sahaya dizilişine baktığım zaman " Keşke bu düzenle daha önceki maçlardada oynasaydı" demekten kendimi alamadım. Önceki maçlarda orta alan genellikle rakibin kontrolünde olurdu,ama dün ortayı kalabalık tutarak rakibe oynama şansı tanımadı.
Dün maçtan çıkarken,taraftarlar alınan 4-2'lik galibiyetin mutluğunu yaşarken,kaleci Lubos'un yaptığı hatalarıda konuşuyordu.
İlk kez Sivasspor kalesine geçen Lubos'un geçmişine baktığımda bu kadar acemice hareket edeceğini sanmıyorum.
Fakat tekrar ediyorum,eğer kaleci Lubos böyle devam ederse Sivasspor'da 3. kaleci bile olamaz.
Bu hafta kelimenin tam anlamıyla Sivasspor'un haftası oldu. Buca,Kasımpaşa,Konya ve hatta Ankaracagü'nün yenildiği haftada maç kazanmanın tam karşılığı 15 puandır!...

Abdullah YİĞİT
Salim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 10 Kullanıcı Salim58'a Teşekkür Ediyor...