Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Kamil Grosicki
Alt 28.02.2011, 21:06   #156
eyuphulagu
Usta Yiğido

1.466 Mesajına 3.580 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 944 eyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOKeyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: Kamil Grosicki

Kamil'in viedolarını youtube dan defalarca izlemiş ve hayran olmuştum..Sınırlı internet kullanan biri olarak Kamil ve Enaramo nun videoları bana pahalıya patladı;sınırsız kullananlardan bile fazla ücret ödedim..Groceski ve Enaramo için arkadaşlarıma eğer videodaki gibi oynarlarsa ligi sallarlar ve tarftarı ayağa kaldırılar demiştim..Grosecki geldiği günden beri ligi salladı ve sallamaya devam ediyor..Bana Grosecki'nin şu hali Ribery nin Türkiye ye geldiği günleri hatırlattı..İnşallah Grosecky Ribery gibi katartersiz değildir..Ben Grosecki'nin daha dürüst br karaktere sahip olduğuna inanıyorum;İnşallah hislerimde yanılmam..Grosecki'nin sözleşmesi 3.5 yıllık..Şimdiden Türkiye'de büyük takımların dikkatini çekmeye başladı;inşallah uzun süre Sivasspora hizmet eder..Grosecki en azından önümüzdeki yıl 2012 de Polonya da yapılan Avrupa şampiyonası olduğu için o zamana kadar başka bir takıma satılmamalı..Polonya milli takımında oynayan bu oyuncu daha da iyi oynayarak Avrupa'nın dev takımlarına bile çok iyi fiyatlara satılabilir..Benim gönlümden geçen ise Grosecki'nin Avrupa kupalarında oynayıp sivassporu başarıya taşıması...Enaramo için de aynı şeyleri temenni ediyorum...Grosecki gibi oyuncular ancak 20-30 yılda bir yetişiyor..Bu oyuncun aklının çelinmesine kesinlikle izin verilmemeli...Çünkü Türkiye'de genç oyuncuları yutan büyük takımlar var...Bu takımlar gözüne kestirdikleri her oyuncuyu alabilecek güce sahipler..Sivassporun en büyük avantajı Grosecki ile yapılan 3.5 yıllık anlaşma..Taraftarlar bu tür oyuncuları baştacı yaparlar..Grosecki nin sivasspora kazandırmasında emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz...
eyuphulagu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı eyuphulagu'a Teşekkür Ediyor...